Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Στον ανακριτή ο πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του – Η ώρα της απολογίας για το έγκλημα

Βόλος: Στον ανακριτή ο πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του – Η ώρα της απολογίας για το έγκλημα

Ο 50χρονος δράστης του εγκλήματος στον Βόλο ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον κουνιάδο του, αλλά να τον κάνει να ομολογήσει για τον βιασμό της 18χρονης κόρης του…

Την πόρτα του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, περνά σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ο 50χρονος Αλβανός πατέρας, για τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου κουνιάδου του στον Βόλο. Ο 50χρονος θα απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την δολοφονία του 32χρονου αδελφού της συζύγου του.

Το θύμα φέρεται να βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 ετών, ενώ είχε φθάσει στο σημείο να εκβιάζει το 18χρονο πλέον κορίτσι ζητώντας της χρήματα, υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της.

Από την πλευρά του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη αναφέρθηκε, ότι ο πελάτης του «δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει κανέναν».

Ο 50χρονος, το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, κάλεσε τον 33χρονο κουνιάδο του -κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ και με κατεύθυνση προς Βόλο- με την πρόφαση ότι το αυτοκίνητό του είχε βλάβη και εκεί, μετά από λογομαχία που είχαν οι δυο άνδρες, με αφορμή την μαρτυρία της 18χρονης κόρης του ότι ο 33χρονος την βίαζε και την εκβίαζε ζητώντας χρηματικά ανταλλάγματα, θόλωσε από οργή πήρε το κυνηγετικό του όπλο και με το κοντάκι χτύπησε αρχικά το θύμα στο κεφάλι και πάνω στην συμπλοκή, φέρεται ότι τον πυροβόλησε στο στήθος, καταφέροντάς του διαμπερές θανάσιμο τραύμα.

Ο κατηγορούμενος συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Μιχάλη Βασιλικό, στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε 5νθημερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί και έτσι η απολογία του αναμένεται σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Ο 50χρονος μέχρι την απολογία του κρατείται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις