Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: Συγκλονίζει η Ειρήνη Χαρίτου – Η τραγωδία που την σημάδεψε 7 μήνες μετά το γάμο της!

Βόλος: Συγκλονίζει η Ειρήνη Χαρίτου – Η τραγωδία που την σημάδεψε 7 μήνες μετά το γάμο της!

Η Ειρήνη Χαρίτου εξομολογείται σκέψεις και συναισθήματα. «Μου είπε ότι τον τράβηξαν τα μάτια μου που ήταν θλιμμένα», περιγράφει τα λόγια του συζύγου της…

Η Ειρήνη Χαρίτου ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις για να αποκτήσει δίπλωμα μοτοσικλέτας, γιατί έτσι αισθάνεται ότι βρίσκεται πιο κοντά στον άνθρωπό της που δεν είναι πλέον εν ζωή. Η μεγάλη αγάπη του συζύγου της ήταν η μοτοσικλέτα του, με την οποία γύριζαν ως ζευγάρι όλη την Ελλάδα. «Ξεκίνησα μαθήματα οδήγησης μοτοσικλέτας, γιατί θέλω να νιώθω ότι είμαι κοντά του. Να κάνω ό,τι κάναμε μαζί», εξομολογείται.

Η Ειρήνη Χαρίτου έχασε τον σύζυγό της στις 4 Ιουνίου 2017, ακόμη όμως και ενάμιση χρόνο μετά ο πόνος της απώλειας είναι αβάσταχτος για την ίδια. Με τον σύζυγό της ήταν μαζί 13 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή. Γνωρίστηκαν τυχαία όταν η ίδια είχε ήδη χωρίσει από τον πρώτο σύζυγό της με τον οποίο είχαν αποκτήσει και παιδιά και όταν εκείνος είχε επίσης βγει από μία αποτυχημένη σχέση.

«Μου είπε ότι τον τράβηξαν τα μάτια μου που ήταν θλιμμένα», περιγράφει τα λόγια του συζύγου της. «Ημασταν 13 χρόνια μαζί, κάναμε τα πάντα μαζί, τα παιδιά μου τον λάτρευαν, αλλά κάτω από την ίδια στέγη δεν μείναμε παρά για μικρό χρονικό διάστημα. Περίμενε για να βγει το διαζύγιό μου και στη συνέχεια να συγκεντρώσουμε χρήματα για να παντρευτούμε. Μου έλεγε ότι χωρίς στεφάνι δεν μπαίνει στο σπίτι με τα παιδιά μου. Τι θα πει ο κόσμος; Ετσι μου έλεγε. Οταν «έφυγε» ήμασταν μόλις επτά μήνες παντρεμένοι», περιγράφει συγκλονισμένη η Ειρήνη Χαρίτου.

Κράτησε τη μηχανή που ήταν η λατρεία του

«Οταν πέθανε αποφάσισα να κρατήσω τη μηχανή του, που ήταν η μεγάλη του λατρεία. Δεν θα πεθάνει κι αυτή, έλεγα. Εχουμε πάει από την Ελαφόνησο μέχρι τη Χαλκιδική, έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα. Με αυτή πήγαμε και το γαμήλιο ταξίδι μας στην Κρήτη», θυμάται η Ειρήνη Χαρίτου.

Ετσι αποφάσισε να ξεκινήσει μαθήματα οδήγησης μοτοσικλέτας στο πλευρό του εκπαιδευτή οδηγών Αρη Κωνσταντέλλια. «Οταν ανεβαίνω στη μηχανή για τα μαθήματα νιώθω ότι είμαι μαζί του. Οτι με καμαρώνει. Και αισθάνομαι ότι έτσι χαίρεται. Αισθάνομαι την παρουσία του κι αυτό με ανακουφίζει», περιγράφει τα συναισθήματά της.

«Νιώθω ότι είμαστε ξανά μαζί όταν οδηγώ»

«Ηταν ένας άγγελος ο Σάκης μου. Πάντα έλεγα ότι ήθελα έναν άνθρωπο στο πλευρό μου που να με αγαπά. Τον βρήκα αυτόν τον άνθρωπο. Και τον έχασα. Ηταν μεγάλη η αγάπη. Μεγάλη κι η απώλεια. Οταν ανεβαίνω στις δύο ρόδες νιώθω πώς ήταν όταν ήμασταν οι δυο μας. Νιώθω ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος», αναφέρει.

«Μου αρέσει να μιλώ για τον σύζυγό μου. Κάθε μέρα τον σκέφτομαι. Μακάρι να ήταν εδώ. Σε όλους όσοι έχουν χάσει δικά τους, αγαπημένα πρόσωπα, θέλω να πω ότι μπορούμε με τρόπους που εμείς ξέρουμε να τους κρατάμε ζωντανούς στην καρδιά μας. Εγώ βρήκα αυτόν τον τρόπο», λέει η Ειρήνη Χαρίτου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις