Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Σύλληψη για αλλεπάλληλες κλοπές το καλοκαίρι – Η λεία του δράστη

Βόλος: Σύλληψη για αλλεπάλληλες κλοπές το καλοκαίρι – Η λεία του δράστη

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη. Είχε καταφέρει να γίνει εφιάλτης το καλοκαίρι για τους κατοίκους του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή του. Συνελήφθη, προχθές (30-08-2023) το μεσημέρι ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, βάρους 2,09 γραμμαρίων, ένα κράνος και ένα αλυσοπρίονο, το οποίο όπως εξακριβώθηκε είχε αφαιρέσει ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 8-6-2023 έως 8-7-2023 από υπόγειο σπιτιού.

Περαιτέρω, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 01-08-2023 έως 29-08-2023, διέπραξε 4 κλοπές σε μίνι μάρκετ, πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, περίπτερο και σπίτι, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ, εισιτήρια ΚΤΕΛ και 5 κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την όποια, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την 27-08-2023 από σημείο της πόλης.

Η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα και το αλυσοπρίονο αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις