Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Συμπλοκή με 10 τραυματίες στις φυλακές Κασσαβέτειας

Βόλος: Συμπλοκή με 10 τραυματίες στις φυλακές Κασσαβέτειας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η συμπλοκή είχε σαν απολογισμό 10 τραυματίες κρατούμενους στις φυλακές Κασσαβέτειας στον Βόλο. Εκτός ελέγχου η κατάσταση για λίγα λεπτά…

Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που όπως φαίνεται υπήρχαν, οδήγησαν σε συμπλοκή στις φυλακές Κασσαβέτειας, με 10 κρατούμενους να μεταφέρονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά φαίνεται πως οι δράστες ήταν Ρομά, που έβαλαν στο στόχαστρο Πακιστανούς. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την σύγκρουση. Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγα λεπτά αργότερα.

Πιο αναλυτικά, άγριο ξύλο έπεσε χθες Πέμπτη 4 Ιανουαρίου του 2024 στις φυλακές Κασσαβέτειας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 10 κρατούμενοι και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μία ομάδα Ρομά επιτέθηκε κατά μίας μικρότερης ομάδας Πακιστανών που έπαιζε ποδόσφαιρο στο προαύλιο των φυλακών.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η συμπλοκή πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα από τον κακό χαμό που επικράτησε, να τραυματιστούν 10 κρατούμενοι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις