Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: Συνελήφθη στο ταξίδι του μέλιτος και κατέληξε στα κρατητήρια

Βόλος: Συνελήφθη στο ταξίδι του μέλιτος και κατέληξε στα κρατητήρια

Αλλιώς είχαν φανταστεί το ταξίδι του μέλιτος. Ο Βόλος που επέλεξαν θα τους θυμίζει για πάντα μια αναπάντεχη περιπέτεια που είχε σαν αποτέλεσμα ο 30χρονος να καταλήξει στα κρατητήρια…

Ο Βόλος που επέλεξαν για το ταξίδι του μέλιτος ήταν η πόλη που έμελλε να ζήσουν την πιο αναπάντεχη περιπέτεια της ζωής τους. Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους έφτασαν στην πόλη, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαν φανταστεί. Από το δωμάτιο που είχαν νοικιάσει, στα κρατητήρια και το επόμενο πρωί στα δικαστήρια να ψάχνουν δικηγόρο που να μιλάει τη γλώσσα τους.

Ένας 30χρονος Ιταλός θα θυμάται για πάντα τον ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα. Το ταξίδι με την μηχανή, του στοίχισε μια απίστευτη ταλαιπωρία για ασήμαντη αφορμή. Στο πέρασμά του από τον Βόλο έκλεισε ένα διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης και πάρκαρε την μηχανή του, στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τον ενημέρωσε πως μπορεί να μεταφέρει την μηχανή μπροστά στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται η δική του είσοδος και κατά την μεταφορά, γρατζούνισε τον προφυλακτήρα της ιδιοκτήτριας ενός αυτοκινήτου, χωρίς να το καταλάβει.

Μέχρι να τακτοποιήσουν με την σύζυγό του τα πράγματά τους μέσα στο διαμέρισμα, ήπιε μια μπύρα, αλλά δεν κατάλαβε πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος είχε καλέσει την αστυνομία. Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκε, ζήτησε να πληρώσει την ζημιά και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με το αλκοολόμετρο να δείχνει κάτω από το όριο.

Συνελήφθη και πέρασε το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου του 2023 στο τμήμα. Η σύζυγός του εμφανίστηκε το επόμενο πρωί στα δικαστήρια του Βόλου αναζητώντας συνήγορο που να μιλά ιταλικά. Το δικαστήριο τον αθώωσε αλλά η περιπέτεια θα του μείνει αξέχαστη.

Πηγή: gegonota.news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις