Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: «Συννέφιασε» σε μια νύχτα που έδειχνε ονειρεμένη – «Είναι κρίμα γιατί είχαμε μεγάλη χαρά»

Βόλος: «Συννέφιασε» σε μια νύχτα που έδειχνε ονειρεμένη – «Είναι κρίμα γιατί είχαμε μεγάλη χαρά»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ήταν αποφασισμένος να ζήσει την κάθε στιγμή όπως την είχε ονειρευτεί. Μέχρι ένα ορισμένο σημείο αυτό συνέβη. Η συνέχεια προκαλεί συζητήσεις στον Βόλο

Με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου κατέληξε προχθές (17-09-2021) 36χρονος Ρομά κάτοικος Αλιβερίου. Η δυνατή μουσική των αρραβώνων του γιου του, δεν άφησε κανέναν στη Νέα Ιωνία να κοιμηθεί, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες και καταγγελίες στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου μετέβησαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον υπεύθυνο και τον συνέλαβαν. Ο 36χρονος οδηγήθηκε προχθές στην Εισαγγελία Βόλου με σχηματισμένη σε βάρος του κατηγορία για διατάραξη κοινής ησυχίας, παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο αυτόφωρο και ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο συλληφθείς φέρεται να υποστήριξε στην Εισαγγελία Βόλου για να δικαιολογηθεί για την πράξη του ότι «είχαμε χαρά».

Εντούτοις, η δικαιολογία του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη και αύριο Δευτέρα θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις