Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Συνταράσσει η μυστηριώδης εξαφάνιση πατέρα δύο παιδιών – Λιώνει από αγωνία η γυναίκα του!

Βόλος: Συνταράσσει η μυστηριώδης εξαφάνιση πατέρα δύο παιδιών – Λιώνει από αγωνία η γυναίκα του!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η εξαφάνιση του πατέρα έχει κινητοποιήσει τις αρχές, τους συγγενείς και τους γείτονές του. Οι μαρτυρίες για τις τελευταίες κινήσεις του…

Αγωνία για την τύχη 60χρονου Βολιώτη πατέρα δύο παιδιών που αγνοείται από τη Δευτέρα (03-09-2018). Πρόκειται για συνταξιούχο υπάλληλο της ΔΕΗ, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του με το Ι.Χ. τη Δευτέρα στις 10.00 το πρωί με σκοπό να πληρώσει δόση σε κεντρικό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και έκτοτε αγνοείται. Η σύζυγός του προχώρησε και τυπικά χθες σε δήλωση εξαφάνισης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ ζήτησε και βοήθεια και από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και προβαίνει σε ενέργειες για να εκδοθεί Silver Alert. Ο 60χρονος δεν αποκρινόταν στο τηλέφωνο ενώ το κινητό του έπαψε να λειτουργεί προχθές στις 12.00 το μεσημέρι.

Η οικογένειά του βιώνει απερίγραπτες ώρες αγωνίας. Κανένας δεν έχει δει από τη Δευτέρα το πρωί τον 60χρονο. Ούτε στο κατάστημα, στο οποίο επρόκειτο να πληρώσει επιβεβαίωσαν επίσκεψή του, ούτε στο καφενείο που είθισται να συχνάζει στη Νέα Ιωνία τον είδε κανείς. “Είναι λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε”, ανέφερε συγγενικό του πρόσωπο.

Η οικογένεια του 60χρονου φοβάται πλέον για τα χειρότερα. Ο αγνοούμενος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση. Φοβάται όμως, και ότι κάτι άλλο μπορεί να του συνέβη, ακόμη και εγκληματική ενέργεια.

Οι τελευταίες στιγμές πριν την εξαφάνιση

Ο 60χρονος έκανε στο σπίτι του εργασίες ανακαίνισης. Μόλις είχε βάλει καινούργια πλακάκια ενώ την ημέρα της εξαφάνισής του είχε ραντεβού με συνεργεία και για άλλες εργασίες. Φαινόταν να είναι καλά. Δεν παρουσιάστηκε όμως, ούτε και στα προγραμματισμένα ραντεβού του. Συγγενικό του πρόσωπο ανέφερε ότι ο 60χρονος είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Στο καφενείο που δεν πήγε οι φίλοι του ανησύχησαν αμέσως.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο αγνοούμενος αποχώρησε από το σπίτι του με ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Axel μαύρου χρώματος. “Αν του είχε συμβεί κάτι, δεν θα εντοπιζόταν αμέσως το αυτοκίνητο;” αναρωτιέται η οικογένεια, η οποία επισημαίνει ότι το καπό του οχήματος είναι χρώμα ματ καθώς δεν έχει βαφτεί μετά από τροχαίο και αυτό είναι ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό στοιχείο του αυτοκινήτου.

Το τελευταίο στίγμα για το πού βρισκόταν ο 60χρονος δόθηκε προχθές το μεσημέρι λίγο πριν απενεργοποιηθεί το κινητό του και φαινόταν να είναι Σέσκλο. Όμως, το σήμα πιάνει εμβέλεια σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων, η γεωγραφική περιοχή που έδωσε δηλαδή πιάνει και Σέσκλο και σχεδόν ολόκληρο τον Βόλο. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέχιζαν χθες τις έρευνες για τον εντοπισμό του με δίκυκλες μοτοσικλέτες και περιπολικά οχήματα δίχως να υπάρχει αποτέλεσμα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη.

Ο 60χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν, μπλε μπλούζα Polo, αθλητικά παπούτσια μαύρου χρώματος. Επιπλέον, φορούσε όπως και πάντοτε χιαστή ένα τσαντάκι στο οποίο υπάρχουν όλα τα στοιχεία για την ταυτότητά του. Ο ίδιος είναι αναστήματος 1,83 μ., έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και η οικογένεια του 60χρονου ζητούν οποιοσδήποτε γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις