Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βόλος: «Θέλαμε να παντρευτούμε αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς» – Θέμα συζήτησης η κατάθεση της γυναίκας

Βόλος: «Θέλαμε να παντρευτούμε αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς» – Θέμα συζήτησης η κατάθεση της γυναίκας

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 33χρονος, μετά την απολογία του χθες (24-02-2021) στον ανακριτή, ενώ η μνηστή του 34 χρόνων και μια συνεργός τους 26 χρονών αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους, όλοι κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Οι τρεις παραπάνω μαζί με έναν 19χρονο και μια 21χρονη, που επίσης αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, αποτελούσαν πενταμελή σπείρα που ρήμαξε την πόλη του Βόλου στις κλοπές, μεταξύ 30 Ιανουαρίου και 10 Φεβρουαρίου, με 10 κλοπές στο ενεργητικό της και τέσσερις απόπειρες κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σπείρα εμπλέκεται σε συνολικά 14 περιπτώσεις κλοπής, δέκα τετελεσμένες και τέσσερις απόπειρες σε καφενεία, κρεοπωλεία, φωτογραφεία, κτηνιατρεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους, με λεία 1.440 ευρώ, καθώς και διάφορα τρόφιμα και ποτά.

Τα δυο ζευγάρια είχαν διαρρήξει και ένα παράθυρο ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, από το οποίο είχαν κλέψει 5.700 € και ένα router. Η 34χρονη γυναίκα παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε τέσσερις από τις κλοπές (σε Βρεφονηπιακό Σταθμό, από τον οποίο ισχυρίστηκε ότι έκλεψε 1400 €, αρτοποιείο στη Ν. Ιωνία, εταιρία μεταφορών και φαστ φουντ στον Βόλο), δήλωσε μεταμελημένη και κατέθεσε ότι σύντομα θα παντρευτούν με τον μνηστήρα της (που προφυλακίστηκε) και θα πιάσουν δουλειά μέσω κοινωνικών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Τελικά, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και εγγυοδοσία 5.000 ευρώ. Τέλος, η 26χρονη, που φέρεται να συμμετείχε σε δύο κλοπές, αφέθηκε ελεύθερη επίσης με όρους την απαγόρευση μετάβασης στο εξωτερικό και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις