Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βόλος: Της έριξε υπνωτικό στο γάλα και της βούτηξε το Rolex – Η ληστεία και η καταδίωξη της οικιακής βοηθού

Βόλος: Της έριξε υπνωτικό στο γάλα και της βούτηξε το Rolex – Η ληστεία και η καταδίωξη της οικιακής βοηθού

Ο Βόλος στο επίκεντρο μετά τη ληστεία που σημειώθηκε σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού από την οικιακή βοηθό. Η 62χρονη που είχε προσληφθεί έφυγε με το Rolex της γυναίκας που υποτίθεται ότι πρόσεχε. Είχε μελετήσει τα πάντα, αλλά στο τέλος στάθηκε άτυχη…

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου (21-08-2021) με την οικιακή βοηθό να ολοκληρώνει με επιτυχία το πρώτο μέρος του σατανικού της σχεδίου. Πιο συγκεκριμένα η 62χρονη εργαζόμενη που είχε προσληφθεί από το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες, υπνώτισε την 79χρονη και κατάφερε να πάρει το Rolex που φορούσε, αξίας 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικιακή βοηθός έριξε υπνωτικό στο γάλα της γιαγιάς και ύστερα από λίγο η 79χρονη κοιμήθηκε. Ο σύζυγός της, κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο και έτσι η 62χρονη είχε όλο το χρόνο να δράσει. Βούτηξε το ακριβό ρολόι της γιαγιάς και έφυγε από το σπίτι του Αλμυρού.

Μόλις ξύπνησε η γιαγιά διαπίστωσε ότι το Rolex είχε κάνει φτερά και κατάλαβε ότι πίσω από την κλοπή βρισκόταν η οικιακή βοηθός. Ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα ξεκίνησαν έρευνες που απέδωσαν. Διαπιστώθηκε πως η 62χρονη είχε πάρει ταξί και κατευθυνόταν στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό και να μιλήσουν μαζί του, την ώρα που εκείνος πλησίαζε στα διόδια των Αφιδνών.

Ο ταξιτζής χωρίς να μιλήσει στην 62χρονη ενημέρωσε τους αστυνομικούς για την ακριβή του θέση και εκείνοι έστησαν μπλόκο. Η δράστιδα συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Πάνω της βρέθηκε το πανάκριβο Rolex, που αποτελεί πειστήριο για το έγκλημα που διέπραξε. Από τις αιματολογικές εξετάσεις που θα κάνει η 79χρονη αναμένεται να διαπιστωθεί η ουσία που της έριξε στο γάλα, για να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, παρόμοιο περιστατικό φέρεται να είχε συμβεί και την αμέσως προηγούμενη ημέρα, καθώς από το πορτοφόλι της ηλικιωμένης αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. Στην κατοχή της Γεωργιανής οικιακής βοηθού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, με τις κατηγορίες της ληστείας και παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις