Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βόλος: Το σημείωμα της καφετέριας μετά τα επεισοδιακά εγκαίνια με τον Snik και τις συλλήψεις

Βόλος: Το σημείωμα της καφετέριας μετά τα επεισοδιακά εγκαίνια με τον Snik και τις συλλήψεις

Ο Snik έφυγε μετά τον έλεγχο των αστυνομικών που έφερε πρόστιμα, συλλήψεις και λουκέτο στο κατάστημα. Το σημείωμα της επιχείρησης στον Βόλο, δίνει τροφή για νέες συζητήσεις…

Συνεχίζονται οι “κραδασμοί” από την εκδήλωση εγκαινίων καφετέριας που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Νικολάου στον Βόλο, με καλεσμένο τον ράπερ Snik.

Ύστερα από τις εικόνες συνωστισμού που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί το κατάστημα έβαλε λουκέτο επτά ημερών από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, ενώ επιβλήθηκε και τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.

Πιο συγκεκριμένα είχαν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος από αστυνομικούς, που πήγαν για έλεγχο. Τα εγκαίνια είχαν διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο τον καλλιτέχνη – τραγουδιστή Snik, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορονoϊού.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί πλήθος ατόμων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας συνωστισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ αποχώρησε λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ με υπερπολυτελές όχημα από την οδό Σπυρίδη με πλήθος νεαρών να τον ακολουθεί για να τον φωτογραφίσουν όταν βγήκε στην οδό Δημητριάδος.

Μετά τις εξελίξεις το κατάστημα άφησε στην είσοδο ένα σημείωμα που γράφει: «Μετά το opening party οι Αρχές ανέστειλαν τη λειτουργίας μας λόγω συνωστισμού για 7 ημέρες από 16/10 -22/10». Δείτε την εικόνα του thenewspaper.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις