Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βόλος: Το σκοτεινό αντάλλαγμα σε νεαρή γυναίκα για να πάρει μέρος σε 16 κλοπές και ληστείες

Βόλος: Το σκοτεινό αντάλλαγμα σε νεαρή γυναίκα για να πάρει μέρος σε 16 κλοπές και ληστείες

Ο Βόλος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για το δίδυμο που κρυβόταν πίσω από 16 κλοπές και ληστείες. Το ζευγάρι χτυπούσε και στη Λάρισα…

Οι συλλήψεις άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της δράσης του ζευγαριού και ο Βόλος περιμένει όλα τα στοιχεία για το δίδυμο που τους τελευταίους μήνες, έγινε εφιάλτης για ιδιοκτήτες σπιτιών. Την ευθύνη προσπάθησε να αναλάβει ο 34χρονος που πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Εκείνος που δεν αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της 33χρονης, μπροστά στους αστυνομικούς. Η γυναίκα είπε πως την εκβίαζε, ότι δεν είχε ενεργό συμμετοχή στα χτυπήματα και πως ουσιαστικά παγιδεύτηκε για να βρίσκεται στα σημεία που γίνονταν οι εισβολές.

Πιο αναλυτικά, ένα ζευγάρι ειχε “ρημάξει” τον Βόλο και την Λάρισα σε κλοπές και ληστείες, ενώ ο 34χρονος οδηγήθηκε ήδη στην φυλακή. Η 33χρονη συνεργός του συνελήφθη προχθές (08-06-2022) και χθες προφυλακίστηκε. Η νεαρή γυναίκα που κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών είχε αποφυλακιστεί πριν από 3 μήνες και χθες δήλωσε στην ανάκριση πως ο 34χρονος με τον οποίο είχαν υπάρξει στο παρελθόν σύντροφοι την εκβίαζε συνεχώς και απαιτούσε να μετέχει στις κλοπές, με αντάλλαγμα τη δόση της.

Και οι δύο προφυλακίστηκαν για 11 κλοπές σε Λάρισα και πέντε στον Βόλο. «Δεν έχω καμία ανάμιξη με τις κλοπές. Με εκβίαζε να βρίσκομαι μαζί του και μου υποσχόταν ότι θα μου εξασφάλιζε τη δόση μου», είπε στην ανάκριση.

Η ίδια είπε πως βρισκόταν στα σημεία που διαπράχθηκαν οι κλοπές, όμως, δεν είχε ενεργό συμμετοχή. Τον ίδιο ισχυρισμό προέβαλε και ο 34χρονος στη δική του απολογία, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την ευθύνη. “Είναι μια ειδική περίπτωση. Ζει χωρίς γονείς , χωρίς οικογένεια, χωρίς εισόδημα. Ηταν το θύμα της ιστορίας η συγκεκριμένη γυναίκα”, είπε ο δικηγόρος της 33χρονης στο gegonota.news.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις