Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Τον έθαψαν και έκαναν εκταφή – Μακάβρια εξέλιξη μετά από φοβερό τροχαίο [pics]

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Ο άτυχος άντρας σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα βάθους 15 μέτρων. Αναγκαστική εκταφή…

του αγαπημένου τους προσώπου, με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, έκανε χθες οικογένεια Βολιωτών. Πρόκειται για την οικογένεια του 64χρονου Βολιώτη που αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ οδηγούσε με κατεύθυνση προς Πορταριά ανήμερα της Πρωτομαγιάς και στο 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόλου – Ζαγοράς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε παρακείμενο δέντρο και να πέσει σε χαράδρα βάθους 15 μέτρων. Για την ιατροδικαστική εξέταση παρενέβη προχθές εισαγγελέας Βόλου, ο οποίος έδωσε εντολή. Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας και η Τροχαία Βόλου ακολούθησαν τις οδηγίες. Η οικογένεια του 64χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, απευθύνθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και ζήτησε να μη γίνει εκταφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια είχε το πιστοποιητικό θανάτου του αγαπημένου της προσώπου, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η σύζυγος, η οποία βρισκόταν την ώρα του δυστυχήματος στο αυτοκίνητο, φέρεται να είχε καταθέσει στην Τροχαία Βόλου ότι ο 64χρονος λιποθύμησε όταν συνέβη το επεισόδιο. Ωστόσο, το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την Εισαγγελία λόγω του αιφνιδίου του θανάτου και των ιδιαιτέρων συνθηκών κάτω από τις οποίες αυτός συνέβη.

Ως εκ τούτου η οικογένεια προχώρησε χθες γύρω στις 11.00 το πρωί στην εκταφή, παρουσία ιατροδικαστή και του αδερφού του θανόντος, για την αναγνώριση της σορού όπως ζητήθηκε. Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας διενήργησε τη νεκροψία, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσε τον θάνατο του άτυχου 64χρονου σε παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Ετάφη εκ νέου στη 13.00 χθες το μεσημέρι μετά τη νεκροτομή.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Βόλου διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνήσει αν το πιστοποιητικό θανάτου που χορήγησε ο θεράποντας γιατρός συμφωνεί με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Στο πλαίσιο αυτό ανέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Τροχαία Βόλου να λάβει καταθέσεις. Εκείνο που διερευνάται, είναι αν συμφωνούν τα αίτια θανάτου που ανέγραψε το ιατρικό πιστοποιητικό με αυτά της ιατροδικαστικής εξέτασης. Το υπό διερεύνηση από την Εισαγγελία Βόλου αδίκημα είναι αν ο θεράποντας γιατρός χορήγησε ψευδή ιατρική βεβαίωση.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε