Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Τον μαχαίρωσε έξω από σουβλατζίδικο μετά από άγριο καυγά για χρήματα

Βόλος: Τον μαχαίρωσε έξω από σουβλατζίδικο μετά από άγριο καυγά για χρήματα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Βόλος στο επίκεντρο για το αιματηρό επεισόδιο έξω από σουβλατζίδικο της πόλης. Ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα και έγινε καπνός πριν φτάσουν οι αστυνομικοί…

Στιγμές και σκηνές πανικού έξω από σουβλατζίδικο, με το θύμα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο και τον δράστη να παραμένει άφαντος. Ο Βόλος παρακολουθεί την πορεία της έρευνας, με τους αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν σοκαρισμένοι. Όταν ξεκινούσε ο καυγάς, κανείς δεν φανταζόταν τα όσα έμελλε να ακολουθήσουν. Ξαφνικά ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε τον άτυχο άντρα στους γλουτούς. Μετά την επίθεση άρχισε να τρέχει και όταν έφτασαν στην περιοχή αστυνομικοί, εκείνος είχε προλάβει να απομακρυνθεί.

Όλα έγιναν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 20:00 έξω από σουβλατζίδικο – ψητοπωλείο της οδού Αναλήψεως στον Βόλο. Ένας άνδρας καυγάδισε έντονα με 50χρονο επειδή όπως έλεγε του χρωστούσε από άγνωστη δοσοληψία το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο δράστης δεν έμεινε στα λόγια, αλλά έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε τον 50χρονο τρεις φορές στους γλουτούς.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον 50χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο δράστης αναζητείται αυτή την ώρα από τους αστυνομικούς για να συλληφθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις