Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: «Τον βρήκαμε κάτω με το τηλέφωνο στο χέρι» – Συγκλονίζει ο αδερφός του αδικοχαμένου 50χρονου επιχειρηματία

Βόλος: «Τον βρήκαμε κάτω με το τηλέφωνο στο χέρι» – Συγκλονίζει ο αδερφός του αδικοχαμένου 50χρονου επιχειρηματία

Γνωστός επαγγελματίας του Βόλου βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε από ύψος 7 μέτρων κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών σε έργο, που έκανε στην περιοχή της Ελευσίνας. Ο αδελφός του ξεσπάει στο newsit.gr.

O 50χρονος Δημήτρης Αντωνόπουλος από τον Βόλο εργαζόταν σε κατασκευαστική εταιρεία ιδιοκτησίας του αδελφού του. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής (25.08.23) και ενώ εκτελούσε τεχνικές εργασίες σε έργο που είχαν αναλάβει στην περιοχή της Ελευσίνας, ο 50χρονος έπεσε από 7 μέτρα ύψος στο έδαφος. Αμέσως, επικράτησε πανικός, κλήθηκε ασθενοφόρο, όμως ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος.

Ο αδελφός του 50χρονου, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν και συγκλονίζει:

«Είχαμε αναλάβει ένα έργο στην Ελευσίνα και δουλεύαμε σε αυτό. Στις 07:30 το πρωί ο αδελφός μου μαζί με τα άλλα παιδιά ανέβηκαν πάνω για να ξεκινήσουν την εργασία τους. Μόλις ανέβηκαν πήγαμε να βάλουμε μπροστά τον γερανό για να ξεκινήσουμε. Μέσα σε μόλις τρία λεπτά δηλαδή, ο αδελφός μου είχε ανέβει στη σκεπή και έπεσε κάτω. Πρόλαβε να βάλει τις ζώνες άλλα δεν είχε προλάβει να βάλει το κράνος του.

Τον βρήκαμε δυστυχώς κάτω με το τηλέφωνο του στο χέρι. Προφανώς κάποιος τον κάλεσε στο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και δεν έδωσε σημασία σε μια τρύπα που υπήρχε στη στέγη και έτσι έπεσε από 7 μέτρα ύψος. Το σώμα του είχε πέσει άτσαλα.

Ο αδελφός μου πάντα ήταν προσεκτικός και είχε μεγάλη εμπειρία πολλών ετών στη δουλειά. Δυστυχώς, ήταν η κακιά στιγμή σε συνδυασμό με το λάθος που είχε κάνει και έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο. Δεν είχε προλάβει να ασφαλίσει τη ζώνη του επάνω στη γραμμή ζωής, ενώ την είχε ήδη φορέσει. Το βήμα που έκανε την ώρα που χτύπησε το τηλέφωνο του ήταν μοιραίο. Δεν αλλάζει πλέον τίποτα, κανείς δεν μπορεί να φέρει πίσω τον αδελφό μου».

«Ο αδελφός μου ήταν ένα καλό παιδί, νοικοκύρης με δύο κόρες που τις αγαπούσε πάρα πολύ. Επάνω στη δουλειά του γενικά ήταν πολύ προσεκτικός, όμως τώρα δυστυχώς έγινε το κακό», καταλήγει. 

Η κηδεία του άτυχου 50χρονου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 27/08 στον Βόλο. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις