Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Βόλος: Βιασμός μαθήτριας στη Νέα Ιωνία – Επιβεβαίωση από την παιδοψυχολόγο που την εξέτασε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η 16χρονη μαθήτρια αποκάλυψε τον βιασμό στους γονείς της – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη…

Έναν 18χρονο τσιγγάνο αναζητά η Αστυνομία, καθώς την περασμένη Κυριακή βίασε μια 16χρονη μαθήτρια, ενώ συνελήφθη ένας 16χρονος ομόφυλός του, που τη Δευτέρα αποπειράθηκε να βιάσει μια ανήλικη ηλικίας 13,5 χρονών! Όπως κατήγγειλαν η ανήλικη και οι γονείς της, το απόγευμα της Κυριακής, ο 18χρονος αθίγγανος, με τον οποίο η νεαρή έκανε παρέα, σε υπαίθριο χώρο, στη Ν. Ιωνία, την εξανάγκασε σε συνουσία με τη χρήση βίας, απειλώντας την να μην το αποκαλύψει σε κανέναν. Τελικά η κοπέλα, είπε στους γονείς της τι συνέβη και πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλαν τον βιασμό, ενώ γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης.

Επίσης στη Ν. Ιωνία, τη Δευτέρα, ένας 16χρονος, προσπάθησε να βιάσει μια μαθήτρια ηλικίας 13,5 χρονών, που επίσης είπε στους γονείς της τι συνέβη και μετά από καταγγελία στην Αστυνομία, ο ανήλικος συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση παιδιού.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ανήλικες μαθήτριες έχουν εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που συμβουλεύει τους γονείς να βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά τους και να συζητούν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε