Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βόλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο σε κόντρες αυτοκινήτων – Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης

Βόλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο σε κόντρες αυτοκινήτων – Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης

Οι οδηγοί χάνουν τον έλεγχο και συνολικά 4 αυτοκίνητα εμπλέκονται στο τροχαίο. Δύο οι τραυματίες. Ο Βόλος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, για να φανεί τι είχε προηγηθεί…

Το βίντεο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό και ο Βόλος βλέπει τις εικόνες από το κέντρο της πόλης, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Το τροχαίο σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 20 Αυγούστου, με δύο άτομα να απεγκλωβίζονται τραυματισμένα και να μεταφέρονται σε νοσοκομεία. Τα αυτοκίνητα υπέστησαν μεγάλες ζημιές, με τις εικόνες να δείχνουν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα.

Βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος στη οδό Λαρίσης καταγράφει το τροχαίο και τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων με δύο σταθμευμένα στην κάθοδο της οδού Λαρίσης, στο ύψος της ΔΕΗ. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ που επικαλούνται πληροφορίες από την αστυνομία, τα δύο πρώτα αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα γιατί έκαναν κόντρες στο σημείο.

Λίγο πριν το ένα από αυτά συγκρουστεί με το αγροτικό που ήταν παρκαρισμένο στα δεξιά του δρόμου, ένας ποδηλάτης περνούσε από το σημείο. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν δύο οδηγοί να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ τέσσερα συνολικά ΙΧ να υποστούν πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς. Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο ατύχημα στο Βόλο, που δημοσιεύει το istigmes.com

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις