Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Βόμβες Μπέου για τον ξυλοδαρμό του Απόστολου Γαλάτη – Τι είπε για τον δράστη της επίθεσης – video

Βόλος: Βόμβες Μπέου για τον ξυλοδαρμό του Απόστολου Γαλάτη – Τι είπε για τον δράστη της επίθεσης – video

Ο Απόστολος Γαλάτης έχει παρκάρει και βγαίνει από το αυτοκίνητό του. Ένα άτομο τον πλησιάζει πισώπλατα και οι σκληρές εικόνες δείχνουν τα όσα ακολουθούν…

Την αποκάλυψη του «σκοτεινού» προσώπου που επιτέθηκε στον αθλητικογράφο και δημοτικό σύμβουλο Βόλου Απόστολο Γαλάτη στις 7 Οκτωβρίου έξω από το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA TV, έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Μπέος, ο δράστης ήρθε σε… δολοφονική αποστολή από την Αθήνα και μάλιστα το αυτοκίνητό του καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας των διοδίων. Παράλληλα ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη πως γνωρίζει τον δράστη και οτι προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού.

Ταυτόχρονα, δήλωσε πως δεν φοβάται και πως δεν έχει λάβει μέτρα ασφαλείας, παρότι έγινε απόπειρα επίθεση και σε εκείνον έναν μήνα πριν έξω από το σπίτι του στο κέντρο του Βόλου.

Το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης

Όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Αποστόλης Γαλάτης φτάνει στη συμβολή των οδών Γαλλίας με Κοραή, με το αυτοκίνητό του και ετοιμάζεται να παρκάρει. Λίγο αργότερα παρκάρει και είναι έτοιμος να αποβιβαστεί.

Ο δρόμος προς στιγμή είναι «καθαρός». Σε κλάσματα δευτερολέπτου στο βίντεο (πάνω αριστερά στην οθόνη) εμφανίζεται ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα που φορά άσπρο καπέλο τύπου τζόκεϊ. Διασχίζει κάθετα την οδό Γαλλίας και με γρήγορες κινήσεις, ανεβαίνει το πεζοδρόμιο και μπαίνει μπροστά στην πόρτα του οδηγού από την οποία ετοιμάζεται να βγει από το ΙΧ του ο Βολιώτης αθλητικογράφος.

Σχεδόν αστραπιαία ο άνδρας με τα μαύρα αρχίζει να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και να τον κλωτσά. Ο Απόστολος Γαλάτης σωριάζεται, ενώ ο δράστης που του επιτίθεται συνεχίζει να του ρίχνει γροθιές.

Με βίαιο τρόπο ανοιγοκλείνει την πόρτα του οδηγού και του καταφέρνει χτυπήματα στο πρόσωπο. Αμέσως μετά, ο δράστης του ξυλοδαρμού τρέπεται σε φυγή τρέχοντας πάνω προς την οδό Κοραή.

Πηγή: thenewspaper.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις