Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόνιτσα: Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του ξεκίνησε όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει το παιδί του!

Βόνιτσα: Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του ξεκίνησε όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει το παιδί του!

Δάκρυα στη Βόνιτσα για τον θάνατο του άτυχου πατέρα. Τραγική φιγούρα το παιδί του, που έζησε τις τελευταίες στιγμές του…

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Μοναστηρακίου στη Βόνιτσα, προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός 49χρονου κατοίκου της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άτυχος άνδρας αρχικά ένοιωσε αδιαθεσία την ώρα μάλιστα που παραλάμβανε το παιδί του από το σχολείο, χθες το μεσημέρι.

Ωστόσο αργότερα, στις 17:30, μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κ.Υ. Βόνιτσας χωρίς τις αισθήσεις, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του! Για τα αίτια του θανάτου ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Βόνιτσας ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Πέθανε πατέρας και στα Τρίκαλα

Ο 33χρονος Γιάννης Κουτελίδας, από το Ξυλοπάροικο Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή δίχως να προλάβει να δει το νεογέννητο παιδί του.

Εισήχθη με ανεύρυσμα στην εντατική του Νοσοκομείου «Αττικόν» ανήμερα την Πρωτοχρονιά και δυο μέρες αργότερα γεννήθηκε το παιδί του. Έπειτα από 22 μέρες νοσηλείας κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης. Απαρηγόρητοι η σύζυγός του, οι γονείς και τα αδέλφια του.

Κηδεύεται στις 3 μ.μ. της Τετάρτης εκ του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς όπου κατοικούσε, δουλεύοντας σε τεχνικές εταιρείες.

Πηγή: sinidisi.gr, thessalianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις