Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εξαφάνιση αστροφυσικού: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού!

Εξαφάνιση αστροφυσικού: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού!

Σε κατάσταση σοκ ο σύντροφός της – Δε μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.
Από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών κάνουν “φύλλο και φτερό” το δωμάτιο που έμεναν.
Μαρτυρίες στο newsit.gr ότι η 34χρονη φοράει ρολόι με GPS
Έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου…

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού, που πήγε για τρέξιμο στην Ικαρία και δεν ξαναγύρισε ποτέ…

Μετά από δύο ημέρες ερευνών από στεριά και αέρα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, έγινε γνωστό ότι αστυνομικοί που ερευνούν το δωμάτιο που έμενε το ζευγάρι, βρήκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αυτό που ερευνούν τώρα, είναι αν το αίμα είναι της εξαφανισμένης κοπέλας και, αν ναι, τότε από πού προέρχεται. Αν δηλαδή είναι αίμα από μια ρινορραγία ή αν είναι από κάποια άλλη αιτία… Το δείγμα έχει σταλεί για εξέταση DNA ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν πει στον σύντροφο της κοπέλας να παραμείνει στο νησί για να είναι στη διάθεση των αρχών…

Την ίδια ώρα ο σύντροφος της κοπέλας, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τις εξελίξεις και η κατάστασή του, δεν του επιτρέπει να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στις έρευνες.

Ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία για την υπόθεση. Ταυτόχρονα, οι αρχές προσπαθούν μέσα από το σήμα του κινητού της κοπέλας -που είναι ακόμα ανοιχτό- να εντοπίσουν ενδεχομένως το σημείο που βρίσκεται.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, η αδερφή της, έκανε νωρίτερα έκκληση μέσω facebook, να μην καλούν την 34χρονη στο κινητό της όσοι έχουν τον αριθμό της, για να μην τελειώσει η μπαταρία και κλείσει η συσκευή.

Φίλη 34χρονης: Φορούσε ρολόι GPS

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο newsit.gr η φίλη της 34χρονης, Μέμνια Θεοδώρου, η εξαφανισμένη Νάταλι φορούσε πάντα ένα ρολόι με σύστημα εντοπισμού GPS!

“Μιλάω όσο πιο συχνά μπορώ με κάποιους στην Ικαρία, για να μάθω αν τη βρήκαν. Τους είπα ότι η Νάταλι, όταν έκανε σπορ, φορούσε ένα ρολόι με GPS που είχε και, ίσως, το φορούσε και χθες. Ενημερώθηκε η αστυνομία για να κάνει και σχετική έρευνα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είναι, απλώς, ένα ατύχημα.”

Οι δύο γυναίκες, ασχολούνται με τον αθλητισμό και την εκστρατεία “Cyprus Girls Can”, με την οποία η εξαφανισμένη Νάταλι, προσπαθούσε να κάνει όλο και περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με διάφορα σπορ.

Δείτε παρακάτω την 34χρονη σε βίντεο από τη συγκεκριμένη εκστρατεία:

Φίλος 34χρονης: Μπορούν να βρουν πού είναι από το σήμα του κινητού της

Το ότι η εξαφανισμένη γυναίκα διαθέτει ρολόι με GPS επιβεβαίωσε μιλώντας στο newsit.gr και ένας φίλος της, ο οποίος εκτιμά ότι είναι εφικτό να εντοπιστεί η 34χρονη…

“Μας είπαν ότι μπορεί να φοράει ένα ρολόι με gps και ενημερώσαμε την αστυνομία, μήπως μπορεί να βρεθεί από αυτό. Το κινητό της είναι ακόμα ανοιχτό. Εχτές που της τηλεφωνούσαμε έδειχνε τη μια να καλεί και την άλλη όχι. Αυτό μας έκανε να υποθέσουμε ότι μπορεί να κινείται.

Σήμα από το κινητό της αγνοούμενης εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων και έδειξε μια τοποθεσία του απέναντι νησιού, αλλά αυτό το στίγμα δεν είναι το σωστό. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να γίνει μια τριγωνομέτρηση και να εντοπιστεί το σημείο του κινητού της με απόκλιση λίγων μέτρων, δεν ξέρουμε γιατί δεν έχει γίνει ακόμα αυτό”.

“Είμαστε πολλοί εθελοντές…”

“Εμείς ζητήσαμε από την αστυνομία να βρουν και να μας δώσουν όλα τα σημεία στο βουνό όπου υπάρχουν στίγματα από gps και εμείς θα πάμε σε όλα αυτά τα σημεία. Είμαστε περίπου 30 εθελοντές που ψάχνουμε, το απόγευμα θα έρθουν και άλλοι. Οι εθελοντές είναι είτε πυροσβέστες, είτε Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ικαρίας, είτε κάτοικοι του νησιού. Περιμένουμε βοήθεια από Σάμο και Μυτιλήνη. Ίσως έρθουν και εθελοντές από Κύπρο”.

Σύμφωνα με μαρτυρία άλλου φίλου της 34χρονης στο newsit.gr :

“Η Ναταλι είναι αθλήτρια, έχουμε τρέξει και μαζί. Μάλιστα, είχε ξεκινήσει και μια εκστρατεία στην Κύπρο για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να ασχοληθούν περισσότερο με τον αθλητισμό. Η Ικαρία έχει δύσκολα μονοπάτια, τα ξέρω, έχω πάει στο νησί, γιατί είμαι οδηγός βουνού. Προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ, κοιτάζοντας κάποιους χάρτες της περιοχής προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να έχει συμβεί”.

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Πηγή: newsit.gr ,  ΣΚΑΪ

 

 

Βόρειο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις