Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Λήμνος: Μαρτυρίες για την πτήση του τρόμου! «Κοντέψαμε να πέσουμε» – video

Λήμνος: Μαρτυρίες για την πτήση του τρόμου! «Κοντέψαμε να πέσουμε» – video

Τις στιγμές τρόμου που έζησαν το βράδυ της Δευτέρας (25.02.2019) οι επιβάτες της πτήσης της Sky Express Αθήνα – Λήμνος περιέγραψε μια γυναίκα επιβάτης. Ο πανικός ξεκίνησε όταν 15 λεπτά μετά την απογείωση, το αεροπλάνο άρχισε να τρέμει!

Το αεροπλάνο της Sky Express που εκτελούσε την πτήση Αθήνα – Λήμνος απογειώθηκε από στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας αλλά λίγα λεπτά μετά το πλήρωμα ειδοποίησε τους επιβάτες ότι έπρεπε να επιστρέψουν στην Αθήνα.

«Στο τέταρτο μας είπαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Άλλος είπε ότι χάλασε ο ένας έλικας, άλλος είπε ότι οι ρόδες δεν ανέβαιναν» είπε η γυναίκα στην κάμερα του Limnos FM 100, λίγο αφού η ταλαιπωρία είχε φτάσει, επιτέλους, στο αεροδρόμιο της Λήμνου και η περιπέτεια είχε τελειώσει αισίως.

Περιγράφοντας τις στιγμές πανικού, η επιβάτης δεν έκρυψε τον τρόμο που έζησαν η ίδια και οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες της. «Κοντέψαμε να πέσουμε, τρέμουμε ακόμα! Μια κυρία λιποθύμησε, ευτυχώς υπήρχε γιατρός μέσα στο αεροσκάφος, μια άλλη κυρία έπαθε κρίση πανικού κι έμεινε προληπτικά στην Αθήνα».

Σύμφωνα με την ίδια, 5-6 επιβάτες επέλεξαν να μην μπουν στο δεύτερο αεροσκάφος για να ταξιδέψουν τελικά στη Λήμνο.

Δείτε τη μαρτυρία της

Όταν το αεροπλάνο της Sky Express επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ασθενοφόρα παρέλαβαν τους επιβάτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όσους ήθελαν να ταξιδέψουν για τη Λήμνο, η εταιρία τους μετέφερε με λεωφορείο σε άλλο αεροπλάνο και τελικά έφτασαν στο νησί περίπου τα μεσάνυχτα.

Πηγή: limnosfm100.gr

Βόρειο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις