Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Θρίλερ δίχως τέλος στην Ικαρία! Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τη χαμογελαστή Νάταλι

Θρίλερ δίχως τέλος στην Ικαρία! Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τη χαμογελαστή Νάταλι

Στην Ικαρία έφτασε ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών με εξοπλισμό γεωεντοπισμού.
Τι έδειξε το σήμα του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης – Σε συγκεκριμένο σημείο οι έρευνες.
Η μαρτυρία της καμαριέρας που άλλαξε την υπόθεση.
Σήμερα τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια για τα αντικείμενα από το δωμάτιο.

Για τρίτη ημέρα, η 34χρονη αστροφυσικός με το ζεστό χαμόγελο, παραμένει άφαντη και… η αγωνία για την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους έχει χτυπήσει “κόκκινο”!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η όμορφη Νάταλι, θα είχε ήδη επιστρέψει στην Κύπρο μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της, από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Ικαρία. Όμως η απόφασή της να πάει για τρέξιμο το πρωινό της ημέρας που θα αναχωρούσαν, άλλαξε όλα τα δεδομένα. Η Νάταλι δεν επέστρεψε ποτέ και όλο το νησί είναι στο πόδι για να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισής της.

Στην Ικαρία έφτασε ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών από Αθήνα, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού. Το κλιμάκιο έφτασε στο νησί με ελικόπτερο του στρατού.

Διασώστες: Θέμα ωρών να βρεθεί το κινητό της

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του Open, ο επικεφαλής των διασωστών Μιχάλης Χριστοδούλου, είναι θέμα ωρών να εντοπιστεί το κινητό της 34χρονης, με την προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό δε θα κλείσει λόγω μπαταρίας.

Από το απόγευμα της Τρίτης οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία, σε απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων από την περιοχή που βρίσκεται το δωμάτιο, στο οποίο διέμενε το ζευγάρι. Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής αλλά και εθελοντές πολίτες.

ΦΩΤΟ από ikariaki

Οι ελληνικές αρχές συνέχισαν τις έρευνες μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης ενώ σήμερα Τετάρτη συνεχίζονται από το πρώτο φως του ήλιου, με τη συνδρομή και δεύτερου ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει πάει στο νησί του βορείου Αιγαίου από την Αθήνα.

Η έκκληση του συντρόφου της

Ο 38χρονος σύντροφος της Νάταλι, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 έκανε έκκληση στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και σε τεχνολογικές εταιρίες να συνδράμουν, ώστε να εντοπιστεί το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση του 38χρονου, η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν το πρωί της Δευτέρας όταν του είπε ότι πάει για τρέξιμο στην περιοχή. Ακολούθως δεν απαντούσε στις συνεχιζόμενες κλήσεις του γεγονός που τον οδήγησε να δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Κυρήκου Ικαρίας.

Η μαρτυρία – φωτιά της καμαριέρας

Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Πάντως, σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δείγματα που πήραν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο του ζευγαριού. Μεταξύ άλλων, εκεί βρέθηκε και ένα ματωμένο σεντόνι και αποτελεί καυτό ερώτημα αν το αίμα ανήκει στην εξαφανισμένη κοπέλα. Αν ναι, θα ερευνηθεί περαιτέρω, για να διαπιστωθεί αν προήλθε από φυσικά αίτια π.χ. από μια ρινορραγία ή αν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός της…

Πηγή: politis, ikariaki

Βόρειο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις