Κυριακή, 3 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βρέθηκε η 34χρονη Χρυσάνθη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε η 34χρονη Χρυσάνθη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη
ΦΩΤΟ ΑΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η 34χρονη είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης και «Το χαμόγελο του παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της στις 3 Δεκεμβρίου.

Δύο μέρες νωρίτερα, την 1η του Δεκέμβρη είχε φύγει από το σπίτι της και δεν είχε επιστρέψει. Είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη…

Καθώς η γυναίκα πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή, οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούσαν πολύ. Μάλιστα, βίντεο από κάμερες ασφαλείας, την κατέγραψαν να περιφέρεται σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Η αγωνία της οικογένειάς της τελείωσε σήμερα Δευτέρα (11/12/23) καθώς η κοπέλα βρέθηκε. Την αναγνώρισε ένας πολίτης και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr την κοπέλα αναγνώρισε κάποιος μέσα σε ένα σουβλατζίδικο στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στην περιοχή της Άνω Τούμπας.

Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του newsit.gr η κοπέλα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας για κατάθεση…

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις