Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χάλκη: Εξομολογήθηκε στον πατέρα της, το αρρωστημένο τεστ με τα δεμένα μάτια! Ασέλγεια σε βάρος 10χρονης

Χάλκη: Εξομολογήθηκε στον πατέρα της, το αρρωστημένο τεστ με τα δεμένα μάτια! Ασέλγεια σε βάρος 10χρονης

Κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια και παράνομη κατακράτηση σε βάρος ανήλικου παιδιού θα δικαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα, 39χρονος από τη Χάλκη.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στις 9 Μαρτίου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, μετά την έφεση που έχει καταθέσει ο 39χρονος κατά της πρωτόδικης ποινής που του έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω και με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών και φυλάκιση 3 μηνών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πιο συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2017 το πρωτόδικο δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης, έκρινε ένοχο τον 39χρονο για την κατάχρηση σε ασέλγεια επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 10 ετών και ένοχο για την παράνομη κατακράτηση όπου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, δηλαδή κατά συγχώνευση 10 έτη κάθειρξη και 3 μήνες φυλάκιση με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία που έκανε πριν από εννιά χρόνια σε βάρος του 39χρονου, ο πατέρας του – τότε- 10χρονου κοριτσιού, αλλά και τις εν συνεχεία καταθέσεις που έδωσε η μικρή.

Σύμφωνα με  το κατηγορητήριο στις 14 Ιουνίου 2011 ο 39χρονος φέρεται να κάλεσε την ανήλικη σπίτι του. Της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη με καλώδιο και τα μάτια με μία φανέλα, την μετέφερε κουβαλώντάς την στα χέρια σε υπνοδωμάτιο και εκεί ασέλγησε σε βάρος της.

Πάντως ο 39χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται ακόμα και ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου είχε βρεθεί μετά τη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι την ημέρα εκείνη βρισκόταν σπίτι του με φίλο του κάνοντας εργασίες επισκευής της τηλεόρασής του όταν ήρθε η ανήλικη και του ζήτησε να της δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του προκειμένου να του τα πάρει σε καφενείο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Της έδωσε, όπως είπε τα κλειδιά και της ζήτησε να έρθει λίγο αργότερα όταν θα τελείωνε τη δουλειά που έκανε προκειμένου να της δώσει γλυκά για να πάρει σπίτι της.

Ο 39χρονος ισχυρίστηκε πως συνήθιζαν κάτι τέτοιο και έτσι όταν το παιδί επέστρεψε τη ρώτησε αν της αρέσει το γλυκό κεράσι και όταν εκείνη του απάντησε αρνητικά τότε αποφάσισε να της κάνει ένα «παιχνίδι» το οποίο και δήλωσε ότι παρεξηγήθηκε.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ουδέποτε έδεσε την ανήλικη, κάτι που φαίνεται και από την έκθεση που έχει γίνει ενώ είχε τονίσει τις αντιφάσεις που υπάρχουν στις δύο καταθέσεις του παιδιού.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις