Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χάλκη: Το διπλό τηλεφώνημα του κόστισε 900 ευρώ – Κατάλαβε αργά το λάθος που έκανε!

Χάλκη: Το διπλό τηλεφώνημα του κόστισε 900 ευρώ – Κατάλαβε αργά το λάθος που έκανε!

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς στη Χάλκη, μια περίπτωση εξαπάτησης 57χρονου πολίτη και ταυτοποιήθηκε ο δράστης. Πρόκειται για έναν 53χρονοΈλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη απάτης…

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς στη Χάλκη, μια περίπτωση εξαπάτησης 57χρονου πολίτη και ταυτοποιήθηκε ο δράστης. Πρόκειται για έναν 53χρονοΈλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη απάτης.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε μετά από επισταμένη αστυνομική έρευνα, στις 30 και 31 Οκτωβρίου ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με 57χρονο άντρα και προσποιούμενος ανώτερο στρατιωτικό στέλεχος που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τον έπεισε να αποστείλει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -900- ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του προληπτικού – κοινωνικού της ρόλου και με αφορμή το παραπάνω περιστατικό συνιστά στου πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστα άτομα επιχειρούν να τους πείσουν να καταβάλουν χρήματα σε υπόπτους τραπεζικούς λογαριασμούς, με οποιοδήποτε πρόσχημα. “Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας” τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις