Τοπικά Νέα

Χαλκίδα: Ηλικιωμένη βρέθηκε κλειδωμένη στο νεκροταφείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη μέσα στο νεκροταφείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το evima.gr πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 88 ετών περίπου η οποία καθόταν στην πύλη του νεκροταφείου της Χαλκίδας με πληγιασμένα γόνατα και ελαφρύ ρουχισμό.

Η γυναίκα είχε πάει να ανάψει το καντήλι του πεθαμένου γιου της και φέρεται να ήταν κλειδωμένη μέσα στο νεκροταφείο από το απόγευμα της Κυριακής 14/1 καθώς η πόρτα κλειδώνει.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και μετέφερε την ηλικιωμένη στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες, καθώς η ηλικιωμένη ήταν για ώρες μέσα στο κρύο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα