Τοπικά Νέα

Χαλκίδα: Λεωφορείο έκοψε τα δάχτυλα 27χρονης οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι στη Χαλκίδα, όταν αστικό λεωφορείο πέρασε δίπλα από διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο, κόβοντας τα δάχτυλα της 27χρονης οδηγού, που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να βγει από το όχημα.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν τα αυτοκίνητα τους και έτρεξαν στο σημείο, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε την αιμόφυρτη κοπέλα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της, όμως, διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση με σκοπό τη συγκόλληση των δαχτύλων.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η μητέρα της άτυχης κοπέλας, η οποία υπέστη ισχυρό σοκ.

Πηγή: eviazoom.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα