Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Χαλκίδα: Παιδί 4 ετών παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Χαλκίδα: Παιδί 4 ετών παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Σε νοσοκομείο στη Χαλκίδα το 4χρονο παιδί, τραυματισμένο στο πόδι. Το ατύχημα σημειώθηκε λίγα μέτρα από τους γονείς του, έξω από παιδική χαρά…

Το παιδί στη Χαλκίδα τραυματίστηκε όταν έλυσε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και βγήκε έξω. Το όχημα το παρέσυρε και το τραυμάτισε. Εκείνη την ώρα οι γονείς του, είχαν παραμείνει μέσα στην παιδική χαρά και δεν έβλεπαν αυτά που συνέβαιναν. Όταν άκουσαν τις φωνές έτρεξαν στο σημείο και είδαν το παιδί τους, τραυματισμένο στο δρόμο. Μητέρα και πατέρας μετέφεραν τον γιο τους, σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αγοράκι διέφυγε πάνω στο παιχνίδι από τους γονείς του, μπήκε στο όχημα τους και έλυσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τσουλήσει και να πατήσει το πόδι του παιδιού, που στο μεταξύ είχε βγει έξω.

Συγκεκριμένα, η ρόδα του οχήματος, φαίνεται πως παρέσυρε το παιδί, ρίχνοντας το κάτω με αποτέλεσμα το αμάξι να περάσει κυριολεκτικά πάνω από ολόκληρο το πόδι του.

Ανάστατοι οι γονείς του αγοριού μόλις είδαν το περιστατικό έτρεξαν αμέσως προς το παιδί να δουν τι είχε συμβεί. Το παιδάκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι ακριβείς πληροφορίες γύρω από το περιστατικό και την εξέλιξη του δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Πηγή: evima.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις