Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαλκίδα: Ποιος κορονοϊός; Ο ένας πάνω στον άλλον στα δικαστήρια (pics)

Χαλκίδα: Ποιος κορονοϊός; Ο ένας πάνω στον άλλον στα δικαστήρια (pics)

Το αδιαχώρητο επικράτησε την Τετάρτη (23.12.2020) στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Χαλκίδας όπου εκδικάστηκε η περιβόητη υπόθεση με την διακίνηση κοκαϊνης και το «πλούσιο» πελατολόγιο με πασίγνωστους Χαλκιδέους, για το αποτέλεσμα της οποίας θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτηση.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, ενώ το χαρτί στην είσοδο της αίθουσας ανέφερε: «αυστηρά εως 30 άτομα», μέσα βρίσκονταν πάνω από 60 άτομα, με μάσκες μεν αλλά ο ένας δίπλα στον άλλον δε, καθώς χαρακτηριστικό είναι ότι έδωσαν το παρών 26 κατηγορούμενοι, περίπου 15 δικηγόροι, δεκάδες αστυνομικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι και πολίτες.

Παρά και τις συστάσεις της Προέδρου της Έδρας, κατά τη διάρκεια της δίκης, σε όλους για αποφυγή του συνωστισμού, η κατάσταση δεν άλλαξε. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή η δίκη διήρκησε αρκετές ημέρες.

Για όσους δεν θυμούνται επισημαίνεται ότι πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020, ότι είχε διαγνωστεί με κορονοϊό ο δικηγόρος Θανάσης Λαγκάκης, ο οποίος είχε επισκεφθεί τα Δικαστήρια Χαλκίδας, τα οποία στη συνέχεια έκλεισαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις