Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαλκίδα: Θρίλερ με πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε καλαμιές

Χαλκίδα: Θρίλερ με πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε καλαμιές

Οι αστυνομικοί στη Χαλκίδα προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την ανατριχιαστική υπόθεση. Το πτώμα εντόπισε εργάτης, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά. Στο σημείο βρέθηκαν ρούχα αλλά και ένα σακίδιο…

Σε κατάσταση σοκ ο εργάτης στη Χαλκίδα που εντόπισε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε καλαμιές. Όπως είπε στους αστυνομικούς περνούσε από το σημείο τυχαία, στο δρόμο για τη δουλειά του. Οι Αρχές απέκλεισαν το σημείο χωρίς μέχρι στιγμής να μπορούν να διαπιστώσουν αν η σορός ανήκει σε άντρα ή σε γυναίκα. Τα ευρήματα αναλύονται και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθούν οι απαντήσεις για τη μυστηριώδη υπόθεση που αναστατώνει την πόλη.

Πιο αναλυτικά, μπροστά σε μια σοκαριστική εικόνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου του 2023, λίγο πριν τις 10:00 το πρωί ένας Αλβανός εργάτης που καθάριζε περιοχή στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας από καλαμιές. Μέσα στην πυκνή βλάστηση κατάφερε να ξεχωρίσει μια απροσδιόριστη μάζα με λιωμένα ρούχα και ελάχιστα μέλη ανθρώπινου σώματος που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, έχοντας μείνει σχεδόν μόνο τα οστά.

Ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανέλαβε το μακάβριο έργο της περισυλλογής των στοιχείων που θα προσδιορίσουν την ταυτότητα του νεκρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, μακροσκοπικά δεν μπορούσε να είναι κανείς βέβαιος αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Ούτε τα υπολείμματα των ρούχων μαρτυρούσαν το φύλο, όπως και ένα σακίδιο που βρέθηκε στη σορό το οποίο πιθανότητα έφερε ο νεκρός.

Θα ακολουθήσει εξειδικευμένη εργαστηριακή ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση με την ελπίδα να πέσει φως στα αναπάντητα ερωτήματα. Συγχρόνως γίνεται έρευνα στη βάση δεδομένων για εξαφανισμένα άτομα στην ευρύτερη περιοχή που αναζητούνται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις