Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χαλκιδική: Αυτές είναι οι καλλονές από τη Σερβία που έκαναν πιο όμορφες τις ημέρες των ντόπιων [pics]

Χαλκιδική: Αυτές είναι οι καλλονές από τη Σερβία που έκαναν πιο όμορφες τις ημέρες των ντόπιων [pics]

Οι εντυπωσιακές κοπέλες από τη Σερβία κέντρισαν τα βλέμματα τόσο εντός όσο και εκτός του ξενοδοχείου τους στη Χαλκιδική. Το καθημερινό πρόγραμμά τους περιελάμβανε από προπονήσεις μέχρι στιγμές χαλάρωσης…

Πρόβα τζενεράλε για τα εθνικά καλλιστεία της Σερβίας έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Χαλκιδική. Ενα τσούρμο καλλονές από τη γειτονική χώρα έφτασε στο μεσαίο πόδι της πολυδιαφημισμένης περιοχής της Μακεδονίας με τις σμαραγδένιες παραλίες και τα πυκνά πευκοδάση, κάνοντας ακόμη πιο όμορφη την καθημερινότητα των ντόπιων. Οι φιναλίστ του σερβικού διαγωνισμού ομορφιάς φιλοξενήθηκαν για περίπου δέκα μέρες στο πολυτελές resort «Porto Carras» του Κωνσταντίνου Στέγγου, όπου ουσιαστικά προετοιμάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση της χώρας τους.

Αυτές είναι οι καλλονές από τη Σερβία

ΦΩΤΟ από espressonews.gr
ΦΩΤΟ από espressonews.gr
ΦΩΤΟ από espressonews.gr
ΦΩΤΟ από espressonews.gr

Το καθημερινό πρόγραμμά τους περιελάμβανε προπονήσεις, από μαθήματα τένις μέχρι κολύμβηση και βάρη, επαγγελματικές φωτογραφίσεις στους χώρους του ξενοδοχείου, ακόμη και πάνω σε μικρά σκάφη, αλλά και στιγμές περιποίησης και χαλάρωσης στο spa. Το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου, οι εκρηκτικές Σέρβες πήραν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Porto Carras 2017, προβάροντας έτσι τις εμφανίσεις τους για τα καλλιστεία της χώρας τους.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» επιχειρηματίες και πρόσωπα της showbiz και της σερβικής τηλεόρασης, όπως η περσινή Miss Serbia και υποψήφια Miss Universe Αντζελίγια Ρόγκιτς και το top model Σλαντιάνα Τέσλα, αλλά και Ελληνες της περιοχής, εκπρόσωποι από την Αστυνομία, το Λιμενικό, τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής και άλλους τοπικούς φορείς.

Πηγή: espressonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις