Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Χαλκιδική: Εφιαλτικό μεροκάματο για σερβιτόρους γνωστής αλυσίδας καφέ – Οι σκηνές που δύσκολα θα ξεχάσουν [pic]

Χαλκιδική: Εφιαλτικό μεροκάματο για σερβιτόρους γνωστής αλυσίδας καφέ – Οι σκηνές που δύσκολα θα ξεχάσουν [pic]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλα έγιναν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ στη Χαλκιδική. Οι σερβιτόροι βρίσκονταν στις θέσεις τους όταν ξαφνικά άρχισαν να εκτυλίσσονται οι επίμαχες σκηνές…

Η ληστεία σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (27-06-2018) στα Μουδανιά στην Χαλκιδική. Για την υπόθεση συνελήφθησαν από αστυνομικούς, δύο 19χρονοι (Αλβανός και Γεωργιανός) μαζί με έναν 18χρονο Έλληνα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα μπήκαν στο κατάστημα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, ακινητοποίησαν 22χρονο υπάλληλο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ και πακέτα τσιγάρων.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ξιφίδια με λαβή και το χρηματικό ποσό των 323 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διάπραξη της ληστείας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Τα όπλα και τα χρήματα των ληστών στη Χαλκιδική

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις