Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαλκιδική: Η απόβαση των μεταλλωρύχων στη Θεσσαλονίκη για την απεργιακή πορεία!

Χαλκιδική: Η απόβαση των μεταλλωρύχων στη Θεσσαλονίκη για την απεργιακή πορεία!

Με 10 λεωφορεία και δεκάδες οχήματα, όλοι οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, μαζί με 350 άνεργους των Σκουριών…

ξεκίνησαν λίγο μετά τις 09.00 για την πορεία της Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής και δίνουν βροντερό παρών στην πορεία της Θεσσαλονίκης. ”Με σύνθημα: Κάτω τα χέρια από τα Μεταλλεία, οι μεταλλωρύχοι στέλνουν ενα ηχηρό μήνυμα σε όσους πάιζουν με το μέλλον τους” όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν. 

Σε απεργιακό κλοιό η Θεσσαλονίκη

Χωρίς αστικά λεωφορεία (κινούνται μόνο ελάχιστα ανά γραμμή με προσωπικό ασφαλείας) και ταξί σήμερα η Θεσσαλονίκη, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας. Κλειστά θα μείνουν, επίσης, τα εμπορικά και άλλα καταστήματα με αποφάσεις του Εμπορικού Συλλόγου, των επαγγελματιών και των βιοτεχνών. Για τις 09.00 το πρωί οι επαγγελματίες έχουν προγραμματίσει διαμαρτυρία με τα αυτοκίνητα τους έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ καλούν σε απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. Έξω από το κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου. Το ΠΑΜΕ στις 10.30π.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου. Εμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες θα συγκεντρωθούν στις 10.30 π.μ. στη συμβολή της Τσιμισκή με τη Βενιζέλου. Στην Καμάρα καλούν σε συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε