Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χαλκιδική: Κατέστρεψε γυμνός την πέτρινη γοργόνα σε παραλία γυμνιστών – Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από sithonianews
ΦΩΤΟ από sithonianews

Οι φωτογραφίες που θα δείτε στην παραλία που βρίσκεται στις Καβουρότρυπες κάνουν το γύρο του facebook

Ο καλλιτέχνης της διασημης ”πετρωμένης Γοργόνας” στο Πορτοκάλι στις Καβουρότρυπες, Καρυπύδης Διονύσιος πήρε τα εργαλεία της δημιουργίας και κατέστρεψε το έργο που κατασκεύασε το 1997.
ΦΩΤΟ από sithonianews
ΦΩΤΟ από sithonianews
ΦΩΤΟ από sithonianews

Ο ίδιος είχε προαναγγείλει την κίνησή του, με επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα λόγω ενός προστίμου 531€ που του είχε επιβληθεί. Την ίδια επιστολή που βλέπετε παρακάτω είχε στείλει και στον δήμαρχο Σιθωνίας κ, Τζίτζιο…

ΦΩΤΟ από sithonianews
ΦΩΤΟ από sithonianews

Την δική του απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, αποδίδοντας το συμβάν σε κακή συνεννόηση. Όπως δήλωσε για το πρόστιμο των 531,61 ευρώ που βεβαιώθηκε στον Διονύση Καρυπίδη, τον κατασκευαστή της ”Γοργόνας”, με την αιτιολογία της καταστροφής φυσικού τοπίου, δεν είναι υπεύθυνος ο δήμος, αλλά η Τουριστική Αστυνομία, η οποία το επέβαλλε.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι ο δήμος Σιθωνίας είχε την καλή πρόθεση να διευθετήσει το θέμα εντός της επόμενης εβδομάδας, όμως βρέθηκε προ τετελέσμενου γεγονότος, καθώς όπως τόνισε ο κ. Τζίτζιος, ο καλλιτέχνης δεν περίμενε και προχώρησε στην καταστροφή του έργου του.

Να σημειωθεί ότι χαρακτηριστικό της παραλίας είναι η ύπαρξη γυμνιστών, που όμως μπλέκονται με τους υπόλοιπους λουόμενους την περίοδο που το καλοκαίρι φτάνει στην κορύφωση του.

Πηγή: sithonianews, thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε