Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Χαλκιδική – Κορονοϊός: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για δουλειά στον φούρνο – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια

Χαλκιδική – Κορονοϊός: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για δουλειά στον φούρνο – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια

Οι έλεγχοι για τον κορονοϊό με την είδηση από τη Χαλκιδική να προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία…

Την καραντίνα έσπασε ένας 49χρονος υπάλληλος αρτοποιείου σε περιοχή της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, ο 49χρονος έπρεπε να είναι σε καραντίνα έως τις 12 Δεκεμβρίου ως επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Ωστόσο, αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες (10-12-2021) να έχει μεταβεί στην εργασία του και του πέρασαν χειροπέδες. Παράλληλα του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.  Για το περιστατικό συνελήφθη και η 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Παράλληλα, στο πλαίσιο ελέγχων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού συνελήφθη ιδιοκτήτρια καφετέριας στις Σέρρες για παραβίαση των μέτρων. Στο κατάστημα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη, χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Στον πελάτη βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Επίσης, οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ στην Ημαθία και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ενώ στους δύο πελάτες βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακόμα, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, και συνελήφθησαν 11 άτομα για παραβίαση του άρθρου 285 Π.Κ., περί πρόληψης των ασθενειών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις