Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Χαλκιδική: Εκπλήξεις για καλλονές στην παραλία – Ξέφυγε πάλι ο “Αγάπη Μόνο” [video]

Χαλκιδική: Εκπλήξεις για καλλονές στην παραλία – Ξέφυγε πάλι ο “Αγάπη Μόνο” [video]

Πήγαν να κάνουν μπάνιο, αλλά τελικά στην ίδια παραλία ήταν και ο Τάσος Ποτσέπης. Ο “Αγάπη Μόνο” έδωσε νέο ρεσιτάλ…

O Τάσος Ποτσέπης ξαναχτυπά δίνοντας νέo, απίθανο ρεσιτάλ! Ο Mr ”Αγάπη Μόνο” βρέθηκε στο γνωστό beach bar Λευκή Άμμος στην Χαλκιδική, πήρε το μικρόφωνο και όπου έβλεπε όμορφα και καλλίγραμμα κορίτσια με μπικίνι, τα πλησίαζε για να κάνει… ρεπορτάζ!

Δείτε τον μοναδικό Τάσο να μοιράζει απλόχερα αγάπη και θανατηφόρες ατάκες στις γυναίκες που βρέθηκαν μπροστά του στην παραλία.

Η συνάντηση με την Ασημίνα Ιγγλέζου

H Ασημίνα Ιγγλέζου βρήκε τον μάστορά της στο πρόσωπο του Mr “Αγάπη Μόνο” που την έκανε να βρεθεί σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης και να θέλει γιατρό! Τι ακριβώς συνέβη;

Η Ασημίνα με τους χιλιάδες followers στα social media βρέθηκε ανήμερα την Πρωτομαγιά στο γνωστό beach bar Λευκή Άμμος στο Παλιούρι Χαλκιδικής και πήρε το μικρόφωνο του Mykonos Live TV για να κανει ρεπορτάζ παραλίας.

Έπεσε πάνω στον Τάσο Ποτσέπη, γνωστό από παλιότερο τηλεπαιχνίδι του Σεφερλή, που εκείνη την ώρα χαλάρωνε σε μια ξαπλώστρα. Τι ήθελε να πάει να τον ρωτήσει “πώς φλερτάρουν οι άνδρες;”

Ο Mr “Αγάπη Μόνο” με τις απανωτές και θανατηφόρες ατάκες του, τα πεταχτά φιλάκια και τα σήκωματα στον αέρα, την έκανε να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη, να τρέμει και να θέλει να επισκεφθεί… ψυχίατρο! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο!

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις