Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Χαλκιδική: Παντρεύτηκε μια γυναίκα που δεν είχε δει ποτέ από κοντά και τώρα μένουν μαζί στην Ταϊλάνδη

Χαλκιδική: Παντρεύτηκε μια γυναίκα που δεν είχε δει ποτέ από κοντά και τώρα μένουν μαζί στην Ταϊλάνδη

Η ιστορία του Στέλιου Νικολή από τη Χαλκιδική θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Πλέον ζει στην Ταϊλάνδη με τη γυναίκα της ζωής του, που γνώρισε στο διαδίκτυο…

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκιδική, αλλά πλέον μένει μόνιμα στην Ταϊλάνδη. Ο λόγος για τον Στέλιο Νικολή που ρίσκαρε και αισθάνεται δικαιωμένος. Αιτίες του εκπατρισμού του νεαρού άνδρα με καταγωγή από την Χαλκιδική, στάθηκαν τόσο το υψηλό βιοτικό επίπεδο όσο και η οικονομική πολιτική της συγκεκριμένης χώρας που την καθιστούν ελκυστική επιλογή για να ζεις και να εργάζεσαι.

Η ιστορία του Στέλιου Νικολή θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Όπως θα ακούσετε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο, όλα άρχισαν το 2017 όταν απογοητευμένος από τις συνθήκες εργασίας στον τομέα του τουρισμού όπου έφτασε στο σημείο να δουλεύει σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο για €600/μήνα και να μένει σε ένα δωμάτιο 20 τμ μαζί με αλλά πέντε άτομα, βρέθηκε στο Λονδίνο όπου εργάστηκε ως νοσοκόμος αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Κατά την διάρκεια της πανδημίας γνώρισε μέσω Ίντερνετ μια γυναίκα που ζούσε στην Ταϊλάνδη. Την δεύτερη μέρα της διαδικτυακής γνωριμίας τους και χωρίς να την έχει δει ποτέ από κοντά, της έκανε πρόταση γάμου!

Αφού ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη για να την παντρευτεί και εκεί άνοιξαν από κοινού με την σύζυγό του μια επιχείρηση real estate, επέστρεψε στην Αγγλία. Όμως η κατακόρυφη αύξηση του κόστου ζωής στο Λονδίνο είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να συντηρεί τον εαυτό του μολονότι οι απολαβές του έφταναν τις 4.000 λίρες!

Την ίδια ώρα στην Ταϊλάνδη, τα εισοδήματα όσων ασχολούνταν με τον τουρισμό υπερδιπλασιάστηκαν. Η επιχείρηση εκμετάλλευσης ακινήτων που είχε ανοίξει με την γυναίκα του είδε τους τζίρους της να αυξάνονται αλματωδώς και έτσι ο Στέλιος πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα στο νησί Ko Samui. Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv,.,

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις