Δευτέρα, 4 Μαρ.
11oC Αθήνα

Χαλκιδική: Πώς συνελήφθη μέσα σε λεωφορείο η 26χρονη που είχε αποδράσει από το κρατητήριο

Χαλκιδική: Πώς συνελήφθη μέσα σε λεωφορείο η 26χρονη που είχε αποδράσει από το κρατητήριο

Για τον τρόπο που συνέλαβαν οι αστυνομικοί μέσα σε λεωφορείο την 26χρονη η οποία κατηγορείται για ληστεία «μαμούθ» και είχε αποδράσει από το κρατητήριο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής Γιώργος Αρβανιτίδης.

Η γυναίκα ήταν προφυλακιστέα για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Χαλκιδική, από το οποίο εκλάπησαν κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ και συνελήφθη μετά την απόδρασή της σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ το πρωί της Τρίτης (28.03.2023).

«Το λεωφορείο ξεκίνησε από την Σάρτη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ κάνει στάση στον δρόμο. Αυτές τις δύο ημέρες η αστυνομία ανά τακτά χρονικά διαστήματα σταματάει τα λεωφορεία. Μπορεί δηλαδή να σταματήσουν το ίδιο λεωφορείο δύο – τρεις φορές. Μας σταματάνε τυπικά για έλεγχο, χωρίς να ψάχνουν τα χαρτιά του οδηγού (άδεια, ασφάλεια, δίπλωμα, κτλ.)», ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

Στη συνέχεια εξήγησε πως έγινε η σύλληψη της 26χρονης από τους αστυνομικούς στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. «Η κοπέλα αυτή είχε επιβιβαστεί από τα Μουδανιά και καθυστέρησε ο οδηγός γιατί άναβε ένα λαμπάκι στις ενδείξεις και κατέβηκε κάτω. Την ώρα που έφτασε στην Καλλικράτεια για να γίνει επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών, “ξεφύτρωσαν” πέντε – έξι ένστολοι αστυνομικοί, άφησαν τον κόσμο να κατέβει ενώ κάθονταν και στις δύο πόρτες του λεωφορείου. Έβλεπαν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, ανέβηκαν επάνω οι αστυνομικοί, κατέβασαν την κυρία και την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο με συμβατικά νούμερα. Την έψαχναν την κοπέλα και για αυτό γίνονταν οι έρευνες αυτές τις ημέρες σε όλα τα λεωφορεία και σε όλη τη Χαλκιδική. Δε μπορούσε να περάσει δικό μας λεωφορείο χωρίς να γίνει έλεγχος από την αστυνομία. Σταματούσαν και φορτηγά. Η σύλληψη έγινε στις 9.45 σήμερα το πρωί».

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις