Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαλκιδική: Βραβείο σε δύο ξενοδοχεία – Στη λίστα με τα 10 καλύτερα ολόκληρου του κόσμου

Χαλκιδική: Βραβείο σε δύο ξενοδοχεία – Στη λίστα με τα 10 καλύτερα ολόκληρου του κόσμου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Tripadvisor δημοσίευσε τη λίστα με τους νικητές του βραβείου «Travellers’ Choice 2021» για τα ξενοδοχεία. Πρόκειται για τα κορυφαία σε όλο τον κόσμο που επιλέχθηκαν με βάση τις κριτικές της παγκόσμιας κοινότητας των ταξιδιωτών…

Tο ”Sani Dunes” στη Σάνη Χαλκιδικής κατέκτησε την τρίτη θέση και το ”Achtis Hotel” στην Άφυτο την πέμπτη θέση στη λίστα με τα βραβεία για το 2021 τα οποία ανακοινώθηκαν στις 12 Μαΐου.

Η Ανδρονίκη Στάμου, Υπεύθυνη της Επιχείρησης ”Achtis Hotel” εξήγησε στο ThessToday.gr ότι το συγκεκριμένο βραβείο είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για την επιχείρηση και ευχαριστούν ιδιαίτερα τους επισκέπτες τους που συνέβαλαν στη διάκριση αυτή. «Στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης ξεχωριστά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος και με την αναχώρηση του να σκέφτεται τις επόμενες διακοπές του μαζί μας.», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μια από τις περιγραφές των ταξιδιωτών που οδήγησε στην πέμπτη θέση το ”Achtis Hotel” χαρακτηριστικά αναφέρει: «Περνώντας την πύλη, μπαίνετε σε μια παραδεισένια και γαλήνια όαση. Σε κάνουν να νιώθεις σαν βασιλιάς. Οι ξεχωριστές πινελιές κάνουν όλη τη διαφορά.»

Παράλληλα, οι ταξιδιώτες για το ”Sani Dunes” στην τρίτη θέση δηλώνουν: «Αυτό που μας άρεσε περισσότερο, σε όλη την οικογένεια των τριών γενιών που βρέθηκε εκεί, είναι η ατμόσφαιρα, η οποία είναι τόσο εκλεπτυσμένη όσο και απλή, που δημιουργείται από το εκπληκτικό μείγμα επαγγελματισμού και φιλικότητας.» Δείτε τη λίστα αναλυτικά…

  1. Hotel Colline de France, Γκραμάντο, Βραζιλία
  2. The Omnia, Ζερμάτ, Ελβετία
  3. Sani Dunes, Σάνη, Ελλάδα
  4. Kandolhu Maldives, Βόρεια Ατόλη Άρι, Μαλδίβες
  5. Ξενοδοχείο Αχτίς, Άφυτος, Ελλάδα
  6. Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve, Kedewatan, Ινδονησία
  7. The Legian Bali, Σεμινιάκ, Ινδονησία
  8. Hotel Gardena Grödnerhof, Oltretorrente, Ιταλία
  9. Tulemar Bungalows & Villas, Εθνικό Πάρκο Μανουέλ Αντόνιο, Κόστα Ρίκα
  10. Hacienda Beach Club & Residences, Κάμπο Σαν Λούκας, Μεξικό

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις