Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα στο γήπεδο της πόλης – Ποιος και γιατί έδειχνε να μην εκπλήσσεται με τις εικόνες

Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα στο γήπεδο της πόλης – Ποιος και γιατί έδειχνε να μην εκπλήσσεται με τις εικόνες

Μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο ταρτάν του γηπέδου στα Χανιά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι εικόνες δεν προκαλούν σε όλους την ίδια εντύπωση…

Όπως φαίνεται παρά τις κατά καιρούς τραγωδίες στην Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα από αδέσποτες σφαίρες, κάποιοι δεν αλλάζουν. Απόδειξη οι νέες εικόνες από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, με το ταρτάν να έχει μια τρύπα από την αδέσποτη σφαίρα που έπεσε μέσα σε αυτό. Οι εικόνες άρχισαν πολύ γρήγορα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να προκαλούν αντιδράσεις.

Με ένα από τα τελευταία ίσως πράγματα που περιμένει κανείς να διαχειριστεί σε ένα γήπεδο, ήρθε αντιμέτωπος προπονητής συλλόγου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες μια σφαίρα ήταν καρφωμένη στο ταρτάν, στην ευθεία των 100 μέτρων.

Ο προπονητής, αφαίρεσε την σφαίρα και την απομάκρυνε από το σημείο ενώ όπως τονίζει ήταν καρφωμένη ακριβώς κάθετα, εικόνα που παραπέμπει σε άσκοπο πυροβολισμό.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΑΚ Χανίων Τάκη Σβουράκη, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το συγκεκριμένο συμβάν επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται για κάτι πρωτάκουστο. «Όταν ανεβήκαμε στην στέγη του κλειστού για να εντοπίσουμε κάποιες διαρροές, βρήκαμε πάνω από 20 σφαίρες. Δυστυχώς ορισμένοι συνεχίζουν τους άσκοπους πυροβολισμούς χωρίς να αντιλαμβάνονται τις συνέπειες» συνέχισε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις