Τοπικά Νέα

Χανιά: Αντί για μπιλιάρδο έπαιζαν μπαρμπούτι

Σε "ναό" του τζόγου είχε μετατραπεί ένα μπιλιαρδάδικο στα Χανιά.

Ζάρια και τραπουλόχαρτα έριχναν στις τσόχες των τραπεζιών ενός καταστήματος με μπιλιάρδα στα Χανιά.

Όπως γράφει το flashnews.gr αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έφοδο τις πρώτες πρωινές ώρες στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Γογονή.

Μόλις μπήκαν μέσα, οι αστυνομικοί είδαν πολλά άτομα να παίζουν πόκα αλλά και ζάρια.

Συνολικά συνελήφθησαν 13 άτομα και κατασχέθηκαν περίπου 700 μάρκες οι οποίες εκτιμάται ότι αντιστοιχούν σε περίπου 15.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως από τις αρχές Δεκεμβρίου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων πραγματοποιούν συνεχώς νυχτερινές εφόδους σε παράνομες λέσχες πραγματοποιώντας δεκάδες συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα