Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Χανιά: «Απαγορευμένη» Εκκλησία και περιπολικά για πιστούς που «τρύπωσαν» (pics)

Ποια… απαγόρευση κυκλοφορίας και ποιες κλειστές εκκλησίες! Την… ανυπακοή προς τη δημόσια απειλή της πανδημίας του κορονοϊού κλήθηκαν να πατάξουν και οι αστυνομικές δυνάμεις στα Χανιά το πρωί της Κυριακής, 05.04.2020.

Πήγαν σε εκκλησίες στα Χανιά!

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο των Ιερών Ναών προς το κοινό για την αποφυγή μαζικής εξάπλωσης του κορονοϊού, φαίνεται πως μερικοί Χανιώτες αψήφησαν τον κίνδυνο και μετέβησαν στις εκκλησίες.

Click4more: Πάτρα: Χαμός σε εκκλησία – “Έκοψαν” πρόστιμα σε πιστούς

Τοπικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν φωτογραφίες από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά, όπου αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν την τήρηση της απαγόρευσης εκκλησιασμού για το κοινό. Τα όργανα της τάξης διαπίστωσαν ότι παρά τη λειτουργία που τελούνταν κεκλεισμένων των θυρών, κάποιοι “τρύπωσαν”!

Οι αστυνομικοί δε, εντόπισαν και εκτός του ναού πολίτες που ετοιμάζονταν να μπουν εντός του και τους απομάκρυναν, ενώ έλεγχαν παράλληλα και αν έφεραν μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία για κατ΄εξαίρεση μετακίνηση.

Χανιά

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα πρόστιμα βεβαιώθηκαν, ενώ για την τήρηση των μέτρων, οι αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι σε αυξημένη κινητικότητα, ενόψει και της επερχόμενης περιόδου εορτασμού του Πάσχα.

Πηγή: zarpanews.gr.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις