Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Χανιά: Απανθρακώθηκε από φωτιά στο σπίτι του – Εγκλωβίστηκε και κάηκε ζωντανός

Χανιά: Απανθρακώθηκε από φωτιά στο σπίτι του – Εγκλωβίστηκε και κάηκε ζωντανός

Μαρτυρικός θάνατος για άντρα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι που έμενε στα Χανιά. Ο ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε…

Σκληρές εικόνες στα Χανιά με έναν ηλικιωμένο να χάνει τη ζωή του, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε. Οι φλόγες στο σπίτι του, πήραν γρήγορα έκταση και το τύλιξαν. Ο άτυχος άντρας που σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε. Την Πυροσβεστική ειδοποίησαν συγγενείς του, από γειτονικό σπίτι. Παρά την κινητοποίηση, ο 75χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Τραγικό τέλος βρήκε ένας ηλικιωμένος από φωτιά σε σπίτι που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Χανιά, στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή, σε μικρή απόσταση από τον κόμβο της Σούδας.

Η πυροσβεστική έσπευσε αρχικά με δύο οχήματα και έξι άνδρες, ενώ στην εξέλιξη του συμβάντος υπήρξε πληροφορία ότι εντός του σπιτιού υπήρχε άνθρωπος που είχε εγκλωβιστεί.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 75 ετών, έχασε τη ζωή του, καθώς δεν μπόρεσε να βγει έξω όταν ξέσπασε η φωτιά. Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από διπλανό σπίτι όπου διέμεναν συγγενείς που τον φρόντιζαν. ‘Ηταν εκείνοι που ειδοποίησαν την πυροσβεστική με την κινητοποίηση να ξεκινά ταχύτατα. Δείτε το βίντεο του zarpanews.gr.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια χωρίς να έχει αποκλειστεί ότι η φωτιά εκδηλώθηκε από κάποια εστία για θέρμανση του σπιτιού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις