Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Απίστευτο ξύλο σε πτήση από το Λονδίνο – Μεθυσμένοι επιβάτες χτύπησαν ακόμη και τον πιλότο

Χανιά: Απίστευτο ξύλο σε πτήση από το Λονδίνο – Μεθυσμένοι επιβάτες χτύπησαν ακόμη και τον πιλότο

Χαμός επικράτησε σε πτήση της Wizzair από το Λονδίνο για τα Χανιά καθώς δυο μεθυσμένοι επιβάτες έχασαν πλήρως τον έλεγχο και έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν ακόμη και τον πιλότο.

Σύμφωνα με τη Sun οι αεροσυνοδοί ενημέρωσαν δυο μεθυσμένους άνδρες πως εξαιτίας της συμπεριφοράς τους, θα τους συνόδευε η αστυνομία στο αεροδρόμιο.

Αυτό το γεγονός τους εξαγρίωσε και άρχισαν να φωνάζουν, να βρίζουν, να απειλούν και να φτάσουν στο σημείο να χτυπούν τον κόσμο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να βγει μέχρι και ο πιλότος για να τους ηρεμήσει.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη Sun είπαν πως στην πτήση από το Λονδίνο δυο άνδρες, μαζί με έναν τρίτο, είχαν καταναλώσει σχεδόν ένα λίτρο βότκα.

«Οι δύο άνδρες ήταν εμφανώς μεθυσμένοι και καμάρωναν ότι έπιναν στο αεροδρόμιο από τις 10 το πρωί. Ξέραμε ότι θα είχαμε μπελάδες από τη στιγμή που κάθισαν στη θέση κάποιου άλλου και του έβριζαν. Έμεινα έκπληκτη που τους άφησαν να πετάξουν καθώς ήταν τόσο επιθετικοί πριν καν απογειωθούμε», δήλωσε μια γυναίκα.

«Δεν τολμούσαμε να παραπονεθούμε γιατί επιτίθονταν στους πάντες και έλεγαν στους ανθρώπους «όταν κατεβούμε από αυτό το αεροπλάνο θα σε συντρίψω. Κάπνιζαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και έπιναν συνεχώς. Συνέχισαν να τους σερβίρουν αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι οι επιβάτες έλεγαν στις αεροσυνοδούς ότι μάλλον είχαν πιει αρκετά».

Ο πιλότος βγήκε έξω και ο τύπος τον χτύπησε και αυτόν. Φαινόταν εντάξει, αλλά ήταν αρκετά ταραγμένος. Ήταν ντροπιαστικό».

Η σύρραξη μέσα στο αεροπλάνο ήταν τόσο μεγάλη που οι αστυνομικοί έσυραν τον ματωμενο Βρετανό που είχε μεθύσει με το παντελόνι του να έχει κατέβει στους αστραγάλους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις