Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Απλήρωτοι εργαζόμενοι λίγο πριν το Πάσχα – Διαμαρτυρία στο δημαρχείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Χανίων πραγματοποίησαν σήμερα εργαζόμενοι στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους…

του μηνός Μαρτίου, αλλά και για το ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 δεν έχουν πληρωθεί επιδόματα που δικαιούνται. Πρόκειται για 38 εργαζόμενους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από το ΝΠΙΔ του δήμου ΚΕΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής που είναι ΝΠΔΔ και λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μισθοδοσία τους.

Εργαζόμενοι του Οργανισμού και μέλη της διοίκησης του Σωματείου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συναντήθηκαν με την αρμόδια αντιδήμαρχο Ελευθερία Αλιφιεράκη και με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, προκειμένου να λάβουν διευκρινήσεις για τους λόγους, στους οποίους οφείλεται η καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Από τη συνάντηση προέκυψε πως οι εργαζόμενοι θα εξοφληθούν κατά πάσα πιθανότητα στις 27 Απριλίου, καθώς σήμερα αναμένεται να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα ο οικονομικός επίτροπος μετά και τους απαραίτητους ελέγχους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε