Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Από πνιγμό πέθανε ο κυβερνήτης του μονοκινητήριου αεροσκάφους – Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Χανιά: Από πνιγμό πέθανε ο κυβερνήτης του μονοκινητήριου αεροσκάφους – Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σοκαρισμένα είναι τα Χανιά από την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε στην περιοχή του Μάλεμε, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο κυβερνήτης και συγκυβερνήτης. 

Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος του 60χρονου πιλότου του μονοθέσιου αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μάλεμε Χανίων Θεόδωρου Πάντου, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη. όπως μεταδίδει το Zarpanews.

Κυβερνήτης και συγκυβερνήτης είχαν βρεθεί δεμένοι στις θέσεις τους μέσα στην άτρακτο του μονοθέσιου αεροσκάφους που συνετρίβη στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου των Χανίων, στο Μάλεμε.

Σήμερα, Σάββατο (11.11.23) αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση και για τον συγκυβερνήτη, ενώ οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται.

Την ίδια ώρα, αρκετά είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για την μοιραία πτώση του αεροσκάφους. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμενικό ενώ την έρευνα θα διεξάγει η Ανεξάρτητη Αρχή της Πολιτικής Αεροπορίας ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου των δύο φίλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις