Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Απολογούνται σήμερα οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 21χρονης

Χανιά: Απολογούνται σήμερα οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 21χρονης
creta24.gr

Στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων, βρέθηκε σήμερα (06.10.2022) ο 23χρονος, ο οποίος είναι ένας εκ των δύο κατηγορούμενων για τον ομαδικό βιασμό της 21χρονης στα Χανιά.

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο νεαρός, που αναμένεται να απολογηθεί για τις κατηγορίες  του βιασμού, μέχρι τώρα ισχυρίζεται πως η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της γυναίκας στα Χανιά, ωστόσο το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την 21χρονη κάνει λόγο για «βιασμό, κατά φύση».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος,19 ετών, παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή επίσης σήμερα.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης, η ίδια διασκέδαζε σε μπαρ των Χανίων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν γνώρισε τους δύο άνδρες.

Αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, οι δύο νεαροί προσφέρθηκαν να την πάνε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, με την ίδια να καταγγέλλει πως αντί για το ξενοδοχείο την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου την βίασαν διαδοχικά και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς, πως ήταν μεθυσμένη και ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις