Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Απόπειρα αυτοκτονίας σε σουβλατζίδικο – Πάγωσαν πελάτες, υπάλληλοι και περαστικοί

Χανιά: Απόπειρα αυτοκτονίας σε σουβλατζίδικο – Πάγωσαν πελάτες, υπάλληλοι και περαστικοί

Έντρομοι οι υπάλληλοι στο σουβλατζίδικο κάλεσαν ασθενοφόρο και ο 49χρονος που έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο…

Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη βάρδια στο σουβλατζίδικο πήρε εφιαλτική τροπή με την απόπειρα αυτοκτονίας του 49χρονου να παγώνει τους αυτόπτες μάρτυρες και να προκαλεί συζητήσεις στα Χανιά. Ο παρολίγον αυτόχειρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς ευτυχώς να καταφέρνουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20-01-2022) στην περιοχή της Παλαιόχωρας στα Χανιά. Συγκεκριμένα, ένας 49χρονος αλλοδαπός που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε σουβλατζίδικο της περιοχής, άρπαξε ένα μαχαίρι, βγήκε από το μαγαζί και αυτοτραυματίστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και περαστικών.

Ο 49χρονος τραυματίστηκε στην περιοχή του θώρακα και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε αναστάτωση και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο όπου και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καντάνου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, στη συνέχεια, ο ασθενής μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις