Σάββατο, 25 Μαΐ
20oC Αθήνα

Χανιά: Αυτός είναι ο άφαντος γιατρός του γηροκομείου με τους δεκάδες «ύποπτους» θανάτους ηλικιωμένων

Χανιά: Αυτός είναι ο άφαντος γιατρός του γηροκομείου με τους δεκάδες «ύποπτους» θανάτους ηλικιωμένων

Σάλο εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση του οίκου ευγηρίας στα Χανιά. Οι καταγγελίες για τεράστιο αριθμό θανάτων τροφίμων του ιδρύματος ερευνώνται από τις αρχές, αλλά, ο άνθρωπος που θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις – ο γιατρός του γηροκομείου – παραμένει στις σκιές.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr ο γιατρός αυτός – το όνομα του οποίου είναι γνωστό στα Χανιά – εξακολουθεί να είναι άφαντος. Μάλιστα, όλες οι τηλεφωνικές απόπειρες για να απαντήσει σε εύλογα ερωτήματα, καθώς δεν είναι κατηγορούμενος αλλά εμπλεκόμενος στην υπόθεση, μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες.

Σε κάθε περίπτωση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ο γιατρός του γηροκομείου να δώσει απαντήσεις, αφού πρόκειται για τον άνθρωπο από τον οποίο πέρασαν από τα χέρια του, όλες οι περιπτώσεις των τροφίμων για τους οποίους καταγγέλλεται ότι οδηγήθηκαν, ακόμα και στον θάνατο, λόγω της ελλιπούς ή μη αρμόζουσας μεταχείρισής τους.

Click4more: Χανιά: Ο Ρουβίκωνας «καταδίκασε» τον δικηγόρο του γηροκομείου – Η επίθεση στο γραφείο του

Ο γιατρός της δομής αυτής, κατηγορήθηκε από την πρώτη στιγμή, από την πλευρά των συγγενών, ότι υπέγραφε τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των ηλικιωμένων με την ίδια αιτιολογία, αυτή της «ανακοπής καρδιάς»…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις