Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Δείτε την αδέσποτη σφαίρα που καρφώθηκε σε ηλιακό θερμοσίφωνα στην αλλαγή του χρόνου

Χανιά: Δείτε την αδέσποτη σφαίρα που καρφώθηκε σε ηλιακό θερμοσίφωνα στην αλλαγή του χρόνου

Τρόμος στην αλλαγή του χρόνου, για μια οικογένεια στα Χανιά. Η αδέσποτη σφαίρα κατέληξε για καλή τους τύχη στην ταράτσα του σπιτιού, όπου δεν βρισκόταν κανένας…

Η αδέσποτη σφαίρα έφυγε από το όπλο ασυνείδητου στα Χανιά στην αλλαγή του χρόνου και καρφώθηκε στον ηλιακό θερμοσίφωνα σπιτιού. Η οικογένεια που βρισκόταν μέσα, διαπίστωσε αυτό που είχε συμβεί λίγα λεπτά αργότερα. Έβλεπαν τις εικόνες και σκέφτονταν τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν βρίσκονταν στην ταράτσα για να δουν καλύτερα τα πυροτεχνήματα για την υποδοχή του 2023. Η σφαίρα βρίσκεται ήδη στα χέρια αστυνομικών και εξετάζεται, σε μια προσπάθεια να προκύψουν περισσότερα στοιχεία, που θα οδηγήσουν στον δράστη.

Τα χειρότερα γλίτωσαν οι ένοικοι ενός σπιτιού στο Κουμ Καπί στα Χανιά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στον ηλιακό θερμοσίφωνα του σπιτιού, κατά τη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών στην αλλαγή του χρόνου.

Σοκαρισμένοι οι ένοικοι του σπιτιού, αντίκρυσαν τη σφαίρα και τη ζημιά που προκλήθηκε, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει η ζωή κάποιου.

Η σφαίρα, που δεν είχε παραμορφωθεί από την πρόσκρουση, παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασδάλειας Χανίων, οι οποίοι την έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Οι εικόνες του zarpanews.gr, από τον ηλιακό θερμοσίφωνα με την αδέσποτη σφαίρα είναι ενδεικτικές των όσων έγιναν στην αλλαγή του χρόνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις