Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Εικόνες από το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Sun Princess» που έδεσε στο λιμάνι της Σούδας

Χανιά: Εικόνες από το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Sun Princess» που έδεσε στο λιμάνι της Σούδας

Το κρουαζιερόπλοιο που έφτασε στα Χανιά εντυπωσιάζει με το μέγεθος και τις παροχές του. Είναι χαρακτηριστικό πως διαθέτει 30 εστιατόρια…

Στο λιμάνι της Σούδας βρίσκεται από νωρίς το πρωί το υπερπολυτελές «Sun Princess». Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο με σημαία Βερμούδων που ναυπηγήθηκε στην Ιταλία, επισκέπτεται μια σειρά δημοφιλών προορισμών της Μεσογείου και σήμερα το πρωί βρέθηκε για πρώτη φορά στα Χανιά μεταφέροντας 3.745 επιβάτες.

Το Sun Princess, το τελευταίο απόκτημα της Princess Cruises αποτελεί το καμάρι του στόλου της καθώς συνδυάζει την πολυτέλεια της ιταλικής φινέτσας και αρχιτεκτονικής με υπερσύγχρονα εξοπλίστηκα συστήματα. Το κρουαζιερόπλοιο μπορεί να μεταφέρει μέχρι 4.300 επιβάτες και διαθέτει μια ποικιλία από καμπίνες για να επιλέξουν.

Το κρουαζιερόπλοιο υπόσχεται να προσφέρει στους επιβάτες του στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και διασκέδασης στις πισίνες και στα deck, στο καζίνο και στο εντυπωσιακό θέατρο με χωρητικότητα 1.000 ατόμων.

Παράλληλα μοναδικές στιγμές περιμένουν τους επιβάτες στο dome του πλοίο, έναν χώρο που κυριαρχεί το γυάλινο στοιχείο και είναι εμπνευσμένος από τις βεράντες της Σαντορίνης.

Στο κρουαζιερόπλοιο, οι επιβάτες θα βρουν δεκάδες επιλογές εμπορικών καταστημάτων ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις από όλο τον κόσμο και πιάτα προετοιμασμένα από διάσημους σεφ στα 30 εστιατόρια που υπάρχουν διαθέσιμα. Ωστόσο αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι το υπερπολυτελές τριώροφο εστιατόριο με εκπληκτική θέα στο πίσω μέρος του κρουαζιερόπλοιου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις